reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

już nie mam wózka....
wczoraj koleżanka rozmawiała z mężem i co się okazało że dzwonił do niego brat i że jego żona jest w ciąży (tego brata) i że oni co mają to wszystko oddadzą im
wściekła jestem
kuźwa ja już nią miałam uklepany ten wózek od dawna :(
tylko nie brałam bo wiadomo że za wcześnie było :(

właśnie dlatego ja nie czekałam, żeby mi nikt nie świsnął z przed nosa mojego :tak:

reklama
ale miałam kupić w 3 mcu ciąży?
bez przesady....

jeszcze mam jedną koleżankę
ona ma wózek takie coś:
mhacye.jpg

nie Tako ale jakiś inny też na sprężynach
ostatnio go prowadziłam i lekko się prowadził nie powiem pomimo zakupów i ona chce za niego 170 zł może bym utargowała do 150 zł

wkurwiona jestem na tamtą aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:angry:

Wow ale szał na zakupowym...

Dziewczyny super zakupy. Koszula Mońcia super, Nadalka Twoje bluzeczki też extra:)

Doe zaraz zamawiam takie getrasy :) narazie po jednej parze a jak będą dobre to więcej:)

Te płatki Dzidziuś na pewno zamówię czy kupię bo też chce na początku tylko tym i przegotowaną wodą pupkę podmywać...na początku pampersy na pewno kupię a później może z biedronki dada zobaczy się, kremim bepanthen dla siebie na brodawki i na pupcie oraz linomag...a koszule są super , ale poczekam jeszcze pod koniec bo nie wiem jaka duża urosnę;)

Ostatnia edycja:
zgadzam się z natkusią, lecicie jak burza :-D
natkusia- mnie się te wózeczki b. podobają ;-)
Z tego co pamiętam
mamcia - ja tez używałam dla Niny tych podkładów. Szczególnie jak w sklepach były przewijaki, a nie zawsze na rolce był papier do podłożenia, bo ja z tych co pieluszki tetrowej, albo flanelowej, zawsze zapominała :-D
ja używałam robione maści do pupy. A jak nie miałam to linomag, albo bepanthen (ale to drogo wychodzi)
joasiah- powiem szczerze, że nie fair przygrała koleżanka... powinna była pogadać z mężem, żeby nie robić z gęby d... A siostra mogła sobie wyhaczyć coś taniego na allegro. No ale.. są ludzie i wiadomo...
doe- fajne te geterki ;-) ja tez muszę się w coś zaopatrzyć... Ale mam lipę, bo kasę na pl koncie mam przyblokowaną, bo mi się kody do internetu skończyły i nie mogę szaleń na allegro :-(
twilight- mnie też się strasznie ten navington podoba, ale cholera strasznie mi szkoda kasy na nowy, a używane ciężko dostać... no dla mnie wózek z wyglądu ideał !! ehhh mogłabym ze zwrotu pita kupić, ale dużo za nowy, zwłaszcza, że ja samą gondolkę chcę...
ania- śliczne ubranka upolowałaś :happy2: ja chciałam dzisiaj poszaleć w moim ulubionym lumpku, a tu pach zamknięte :-(

i ja dziś zakupiłam kilka fajnych ubranek dla mojego synka:) spodnie takie przewiewne błękitne na lato, body takie pozytywne z motywem zielonej oliwki, spodnie na 74 takie fajne dresik, koszulkę polo na 68, granatowe body na długi rękaw na 68, czapusie w krokodyle, podkoszulek na ramiączka na 80, granatowe body na długi rękaw na 68, spodnie na 74 takie w stylu "luzaka" i taka chusteczkę zielona na nap taki na szyjkę żeby nie zmarzła:-) wrzucę fotki później:-) cena za wszystko 20zł:-)

Dużą gondolę oprócz wymienionych ma jeszcze klasyczny model z peg perego. Navington ale nie cadet a corwet, jest też na klasycznym stelazu (bardzo fajny ale duży wózek). Mutsy ma niestety jedną z mniejszych gondoli na rynku :baffled:

Pampersy kupię zykłe tzn bez dziurki na pępek, w rozm. 2, po jakimś czasie planuję zastosowac dady, jak pupa będzie je tolerować to ok:tak:

A z tymi wózkami to jest tak, ze im więcej człowiek ogląda tym bardziej głupieje i nie wie co wybrać :-D

z wozkami dokładnie.... teraz u mnie faza na mutsy 4rider na piankowych kołach. Gondola niby płaczą , że mała (74 cm). Mój wielki klasyk Peg Perego słynący z dużej gondoli miał...73 cm, jestem właśnie w szoku :)

Daria, oglądam ten wózek Jane właśnie, nie wiem czy to błąd w opisie sklepu, ale on ma gondolę dł. 64?? Jeśli tak, to musi być strasznie mała..

Ostatnia edycja:
Róża - to ja też :-D
74 tez miał mój quinny, to Ada jak miała 3 mce już miała w niej ciasno (na dł), a było już lato, wiec śpiworki odpadały.

reklama
VECTOR 4 ESPIRO 4W1+ZOBACZ FILM+WYSYŁKA (2165815145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dzisiaj przyszedł ten zamówiony wózeczek , naprawdę dziewczyny bardzo wam polecam :) jest extra , bardzo lekko się jeździ , leciutki , wszystko się łatwo montuję , składa mega prosto !:) kolor mam zielony i wygląda jeszcze lepiej niż na fotce :) aż mam dziś od rana dobry humor że zakup się udał :)
miło że nie tylko ja mam taki szał zakupowy hihih :) teraz czekam aż łóżeczko przyjdzie i resztę higienicznych rzeczy co na allegro zamawiałam tez u tego użytkownika gdzie Wy :) Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ma praktycznie wszystko co potrzeba :) na razie przystopuję za zakupami bo już w tym miesiącu troszkę kasy na to poszło ;D także jak się dowiem jaka płeć za tydzień to może się skusze na coś różowego albo niebieskiego hihih a potem to już w ratach co miesiąc coś dokupię :) Świetne zakupy robicie dziewczyny dużo kopiłyśmy podobnych rzeczy :) Pozdrawiam

Do góry