reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

a jakie te pampersy kupujecie na początek hmm?? w jakim przedziale wagowym ??
w tym zielonym czy kremowym opakowku???

aha miałam zapytać Was jeszcze czy któraś na allegro zamawiała koszule nocne (Ciążowe) jeśli tak to mogę prosić linka do sprzedawcy?? będę wdzięczna :)

ja kupię pampersy 1 zwykłe.

koszule takie zamawiałam: Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia S = M (2039073457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

te mają wycięcie na pępuszek, ale ja jestem za pampersami do 3 rozmiaru a potem będę kupować tańsze
http://www.ceneo.pl/1814850?se=yz5_zwkk0-TECp3WABrskD_H4ZjbMHZt&gclid=CMeY-4iY4a4CFcJN3wodXmJaZg

Ostatnia edycja:
reklama
jestem ciekawa czy dada 1 jest dużo większa od tych newborn
chyba kupię i sprawdze :D
dla mnie się opłaci kupować dadę bo biedronkę mam pod nosem własciwie
a po pampki musiałabym lecieć do kauflandu i też nie zawsze są :confused:

Natkusia ja nie mam nawet wyprawki ubraniowej oprócz jednej sukieneczki i jedengo body :-)
A co do dużej gondoli to szukałam w necie i moim typem jest Navington Cadet (90 cm w gondoli), oprócz tego Roan Marita i Emmaljunga (czy jakoś tak ;-))

reklama
już nie mam wózka....
wczoraj koleżanka rozmawiała z mężem i co się okazało że dzwonił do niego brat i że jego żona jest w ciąży (tego brata) i że oni co mają to wszystko oddadzą im
wściekła jestem
kuźwa ja już nią miałam uklepany ten wózek od dawna :(
tylko nie brałam bo wiadomo że za wcześnie było :(

Do góry