reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

A właśnie miałam napisać, ze przyszły spodnie. I wzięłam S i troszeczkę są za duże :baffled: ale zostawię je, starczą do końca:tak:

reklama
Ja łóżeczko turystyczne mam u teściowej w prezencie od ciotki M. Używane.. wkurzają mnie takie prezenty, jak nikt nie zapyta o preferencje... nie mówię, że chcę najdroższe, ale własnie tak jak pisze Eve - dostałam łóżeczko tylko z jednym poziomem - i jak człowiek musiał się namęczyć, żeby taką kruszynkę w nim położyć. Ze starszym dzieckiem, może i nie byłoby problemu, a tak to się bałam, że wpadnę do łóżeczka razem z dzieckiem. Porażka. Dlatego polecam te, które mają więcej poziomów.
wika- szaleństwooooooooooo :-D

Mysza, ja miałam właśnie takie, ze się podwieszało dno, wiec jak w normalnym drewnianym łóżeczku ta wysokość była. Też sobie nie wyobrażam takiego schylania po maleństwo.

padniecie ze śmiechu;D pojechaliśmy po wyprawkowe rzeczy do hurtowni i kupiliśmy UWAGA!!!
1 smoczek i .... patyczki do uszu dla dzieci :D:-D:-D:-D

ale smoczek pięknościowy - taki Ostrzeżenie o przekierowaniu :)) :-D

no prosze jakie piękne zakupy hehehe a reszty nie kupiliście bo....bo co?? :-)
ja ostatnio mówiłam do J,. chodź zaczniemy kupować coś dla maluchów z wersji higienicznej i kupiliśmy gaziki i patyczki aż, czyli podobnie jak Wy hehehe:-)

wy mówicie o 5 tys za wyprawkę no to ja mam prawię na oko pi razy drzwi 8 tys :( i nie wszystko nowe.....

ania-aneczka nie kupuj od razu maty ani leżaczka bo być może ktoś by chciał przynieść czy na chrzciny czy coś
i jaki to lezaczek że kosztuje aż 500 zł?
a łóżeczko turystyczne można odkupić przecież uzywane i tak sporadycznie będzie używane tak?
ja kupiłam na allegro i zadowolona z niego jestem
stoi u teściowej
ale i tak jak jeżdziliśmy do niej to Zuzia spała w wózku w gondolce niż w tym łóżeczku
nie ma co na raz wszystkiego kupować tylko to co najpotrzebniejsze :tak:

Mysza, noooo szaleństwo:-D:-D:-D A jak Ty stoisz?? poszłaś cos do przodu z zakupami??

Eve, dokładnie, to dopiero początek:cool:

ja też ostatnio myślałam i zgadzam się z joasiah że nie ma co wszystkiego od razu kupować. po pierwsze rodzina na pewno będzie pytac co potrzebujecie a po 2 dziecko od razu i tak nie będzie z tego korzystać.

Ann to "wyprawka" gotowa :cool2:

:-D:-D:-D:-D no. dokładnie.

Dzięki Mysza :))) mi też się maksymalnie podoba, był najdroższy w sklepie ale powiedziałam, że musi być nasz :D

no nie wiem czemu reszty nie kupiliśmy... jakoś nie wiele rzeczy mi się podobało ( w sensie kocyki, przewijaki) a poza tym nic tylko M. meczy, że za wcześnie. Podjarał się jedynie przy fotelikach samochodowych, ale akurat fotelik mamy w spadku po najmłodszej córce sis, nowiutki, dobry, śliczny. A w ogóle między półkami z rzeczami dla niemowlaczka M. się zachowuje jakby stał między tamponami a podpaskami hahahahaha

reklama
ania-aneczka- Nina też na początku jak jeździliśmy to spała w gondoli i normalnie ślicznie przesypiała noce, bo było jej ciaśniej i czuła się bezpiecznie. W łóżeczku mi się wybudzała co 3 godziny na jedzenie ;-)
Matę dostała od chrzestnego na chrzciny. Leżaczek kupiłam sama.
wika- no ja mam: 5 pajacyków, 5 bodziaków na kr. rękaw i jedną czapeczkę. Mam też śpiworek, ale będę musiała sprzedać bo chłopięcy w traktory :-D Trochę rzeczy mi odejdzie - nosefrida, nożyczki do paznokci wow to aż chyba tyle mogę odliczyć :-p
Mam taką matę piknikową, więc nie będę już nic kupować, na tym dzieciak będzie leżał:http://www.mimokids.pl/taf-toys-mata-piknikowa.html

Ostatnia edycja:
Do góry