reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Natkusiu Ty to chyba będziesz miała najszybciej wyprawkę z nas wszystkich zrobioną hihi :) no i dobrze !!
Ja w Kwietniu pokupuje dla siebie do porodu wszystko. w Maju wózek się zamówi. W czerwcu mate i leżaczek. No i chemie chyba też jakoś w Maju

no w zasadzie mam wszystko , tylko mi zostało kupić pokrowiec na przewijak i z 10 pieluch tetrowych.
właśnie przyszła ostatnia przesyłka a w niej
1. laktator firmy akuku (przetestujemy)\:))
2. 6szt majtki poporodowe
3. nakładki sylikonowe rozm S
4. maśćdo brodawek
5. oliwka
6. płyn do kąpieli
7. zasypka na pupę
8. herbatka hipp
9. mydło biały jelen
10. maść do pupy
11/podkłady poporodowe
12. poduszka klin
13. termometr na czoło
14. grzechotka rybka
i w gratisie skarpeteczki i mały szamponik :)

a tu linki Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu kupowałam "odzież" :)
a tu to co dzisiaj przyszło Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
u obu sprzedawców przesyłka ok 15zł - stała cena
i polecam , szybka wysyłka i dzwonili jak czegoś nie wiedzieli :)

no jednak się trochę zmotywowałam i trochę baterii sie znalazło :-D
llll.jpg nnn.jpg no i szafka z chemią - ogólny nieład i nieporządek ale to się ogarnie ;)
pppp.jpg

no i leginsy jeszcze , ale to takie już zwykłe z pasem na brzuch.

reklama
ochrzanią od leniucha i od razu widoczna poprawa !!!

nadalka śliczna ta koszula - uwielbiam szarości :)
zresztą wszystkie nabytki świetne, widać że wyprawka skompletowana
tylko pozazdrościć :)

Do góry