reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja tez dokupię tetrowych, bo parę tylko mi zostało nieskazitelnych po Adzie :-D Pewnie na all zamówię i flanele też.

Flanelowe pieluszki, są miłe i ładne, można użyć jako podkłądu do wózka czy łóżeczka, do lekarza czy poprostu przykrycia dziecka na spacerku w lecie :tak:

reklama
A nie ma za co :tak:

Kupiłam spodnie na allegro dla siebie, te z linka co tu któraś podawała:tak: bo jednak takie ciążówki to łądnie podkreślają brzuszek. Jeszcze ze 3 pary leginsów na lato i będzie ok :-)

eve a wrzucisz tego linka od spodni ciążowych bo ja właśnie chce sobie kupić:) a jak sprawdzone to lepiej:)
weszłam na allegro i 1 szt pieluchy tetrowej jest za ok 1,65zł więc nie jest źle.

A nie ma za co :tak:

Kupiłam spodnie na allegro dla siebie, te z linka co tu któraś podawała:tak: bo jednak takie ciążówki to łądnie podkreślają brzuszek. Jeszcze ze 3 pary leginsów na lato i będzie ok :-)

a propos legginsów ja kupiłam SPODNIE Wyszczuplające Leginsy Ciążowe Getry44 XXL (2120016406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i są naprawdę fajne i mają sporo miejsca na brzusio. Kupiłam większe i są mi trochę luźne ale tak to wszystkie są mi jakiejś za krótkie :) do tego jeszcze u tej samej CZARNA ciążowa spódnica ołówkowa z panelem XL 42 (2157524476) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w kolorze czerwonym, spódnica co prawda szału nie robi ale do latania jak będzie ciepło w sam raz.

a co do jakichś tam kremików do twarzy na dwór , to jak myślicie , oliwka wystarczy na początek czy nivea zwykły?

DariaN
ja też zamówiłam sobie na allegro leginsy podobne ale za 14zł

a propos kosmetyków to jakie kupujecie dziewczyny ??? mi kuzynka mówiła, że na początek to najlepiej emolium (ja używam sama do kąpieli emolium na przesuszoną skórę) i sudokrem.

reklama
ania-aneczka niby ok 30 zl tansze na alllegro a koszt przesyłki tyle cie wyniesie a przynajmniej tu masz na zywo, naklejki zobacze u siebie w castoramie
a co do spodni to na brzuszkowym otwartym wrzuciłam wczoraj fotke w spodniach rurkach te co ostatnio zamawiałam sa super

Do góry