reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja tez dokupię tetrowych, bo parę tylko mi zostało nieskazitelnych po Adzie :-D Pewnie na all zamówię i flanele też.

Flanelowe pieluszki, są miłe i ładne, można użyć jako podkłądu do wózka czy łóżeczka, do lekarza czy poprostu przykrycia dziecka na spacerku w lecie :tak:

reklama
A nie ma za co :tak:

Kupiłam spodnie na allegro dla siebie, te z linka co tu któraś podawała:tak: bo jednak takie ciążówki to łądnie podkreślają brzuszek. Jeszcze ze 3 pary leginsów na lato i będzie ok :-)

eve a wrzucisz tego linka od spodni ciążowych bo ja właśnie chce sobie kupić:) a jak sprawdzone to lepiej:)
weszłam na allegro i 1 szt pieluchy tetrowej jest za ok 1,65zł więc nie jest źle.

A nie ma za co :tak:

Kupiłam spodnie na allegro dla siebie, te z linka co tu któraś podawała:tak: bo jednak takie ciążówki to łądnie podkreślają brzuszek. Jeszcze ze 3 pary leginsów na lato i będzie ok :-)

a propos legginsów ja kupiłam SPODNIE Wyszczuplające Leginsy Ciążowe Getry44 XXL (2120016406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i są naprawdę fajne i mają sporo miejsca na brzusio. Kupiłam większe i są mi trochę luźne ale tak to wszystkie są mi jakiejś za krótkie :) do tego jeszcze u tej samej CZARNA ciążowa spódnica ołówkowa z panelem XL 42 (2157524476) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w kolorze czerwonym, spódnica co prawda szału nie robi ale do latania jak będzie ciepło w sam raz.

a co do jakichś tam kremików do twarzy na dwór , to jak myślicie , oliwka wystarczy na początek czy nivea zwykły?

DariaN
ja też zamówiłam sobie na allegro leginsy podobne ale za 14zł

a propos kosmetyków to jakie kupujecie dziewczyny ??? mi kuzynka mówiła, że na początek to najlepiej emolium (ja używam sama do kąpieli emolium na przesuszoną skórę) i sudokrem.

reklama
ania-aneczka niby ok 30 zl tansze na alllegro a koszt przesyłki tyle cie wyniesie a przynajmniej tu masz na zywo, naklejki zobacze u siebie w castoramie
a co do spodni to na brzuszkowym otwartym wrzuciłam wczoraj fotke w spodniach rurkach te co ostatnio zamawiałam sa super

Do góry