reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ania super, ja jakoś nie mogę się zmobilizować, zrobię foty ale wstawię później bo net mi się strasznie tnie :/
Na mieście wydaliśmy 210zł, i teraz zrobiłam powtórkę na allegro na 280zł, ale już jest wszystko, ale to wszystko kupione, więc mogę teraz bimbać :)

kurdę nawet trochę więcej bo u jednej przesyłka 15zł , a drugiej 30 więc ok 340zł ale już mam to wszystko z głowy..

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg
5.jpg wzór pościeli do łóżeczka - obok rennie zawsze w pogotowiu ;)
6.jpg i łóżeczko czeka na lepsze czasy;)

uff udało się ;)

Ostatnia edycja:
reklama
wow, ale zakupy ;-)
Ania - widzę że dużo zielonego będzie :happy: bardzo mi się podoba przewijak, ja miałam żółty z żyrafką ale zabrudziłam oliwką i nie zeszło już.
nadalka- niestety tyle kasy na to idzie, a potem na bieżąco trzeba będzie kupować, bo pampki, chusteczki, kremy idą jak woda. Miałam takie łóżeczko z Ninką i byłam bardzo zadowolona. Do wszystkiego fajnie pasuje, tylko długo wietrzyłam bo śmierdziało :-D Świetne zakupy, widzę nawet buteleczki i śliniaki kupiłaś. No to masz faktycznie luz

Dziewczyny - polecam Wam po porodzie pójdzie do pediatry i wzięcie recept na maści robione - wychodzi dużo taniej (10 zł duża tubka) a na dłużej starcza. Skład identyczny jak bepanteny, linomagi...

A to mój dzisiejszy skromny lumpkowy zakup, ale nowe z metką za funta ;-)

20120303496.jpg

Ostatnia edycja:
Mysza dzięki :)

Nadalka super zakupy:)

Myszo nigdy nie lubiłam zieleni:) Ale spodobała Nam się ta pościel, coś innego :) Taka świeża się wydaje:) Cała różowa mi nie podeszła, kremowe beżowe smutne, czerwonych rudych nie lubię, nniebieskie dla chłopca:) Została taka:) A przewijak i tak będzie miał nakładkę w tym przypadku beżową:)
Mysza śliczny zakup :)

Ta pościel bardziej w różową kratkę;)

Załączniki

• CIMG2854.jpg
    CIMG2854.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
a jeszcze Wam napiszę, że w tym lumpku stało dużo używanych wózków. Były takie tradycyjne wózki na 4 pompowanych kołach i normalnie skrzypiały - dramat,,, wiem, że jak ktoś oddaje wózek do lumpa tzn że już ciężko mu będzie go sprzedać, ale normalnie mam obawy przed kupnem używanego :-( stwierdziłam że nie opłaca się sprowadzać tu wózka, więc będę szukała jakiejś okazji w moim mieście, żeby podjechać i obejrzeć.
Mam wrażenie, że Polacy tak nie niszczą i mają więcej szacunku do przedmiotów...

jejj nadalka, ania- aneczka, mysza super zakupy:):):)
oho poszalałyście trochę, a nadalka tobie to już chyba naprawdę drobiazgi do kupienia zostały - zuch kobieta:):)
ania- aneczka pościel cudna - też mi się taka podoba w delikatne wzorki, super

Róża - nie wiele moge Ci powiedzieć, bo nowego transportera poprostu nie znam, a sterego miała moja znajoma ale uzytkowała tylko gondolę, wiec też w zasadzie niewiele wiem :baffled: Dobrze sie go prowadziło, średnio ciężki, beznadziejny kosz na zakupy (tzn mogło coś wypaść albo sie pobrudzić, bo była siatka) i mała gondola, ale jak jest w tych nowych modelach to nie wiem.

ania aneczka - Ja nie kupowałam Glucka, dostałąm w prezencie, takze w pracy M poszaleli :-D Ale Feretti też ma fajne posciele, dobre gatunkowo.

nadalka - też zaszalałaś, wiesz ja miałam taka włąśnie posciel tylko zielone misie i do tego taki sam rożek.

wrociliśmy z 3 sklepów wózkowych

mutsy transporter: lekki, łatwo wypinana gondola. Ale faktycznie mała. Chciałabym zimę przejeździć jeszcze w gondoli, w starym peg perego córka wygodnie jeździła do 7-8 m.z. W mutsy chyba bez szans. Odpadł ze względu na brak uszu do przenoszenia gondoli.

oglądaliśmy różne maxi cosi mura, emmaljungi, bebecary: ciężkie cholery, gdybym miała domek czy windę, pewnie by się łatwiej wybierało

icoo na stelażu plasma: fajny, stelaż 10 kg

i chyba wygrywa jedo fyn, widzialam go pierwsz raz na żywo. Stelaż chyba 9 kg, może gondola ciut gorzej się wpina niż w tych zagranicznych, ale to kwestia wprawy. Gondola duża, super budka, ładny wygląd. Jesteśmy na 99% zdecydowani. No i cena to połowa tych zagranicznych

Ania, Nadalka, cudne zakupy.. i przypomniałyscie mi o przewijaku... musze sprawdzić stan mojego:rofl2:

Ania, zakochałam się w pościeli.... PRZEPIĘKNA:tak: a powiedz mi czemu nie podoba Ci sie okrycie z BabyOno??

Mysza, też poszalałaś..... :-D:-D Świetny rampersik:-)

ja wczoraj zamówiłam okrycia kąpielowe, smoczek i buteleczkę :-):-):-)

reklama
Do góry