reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
nadalka - widzę unwersalne wybrałaś :tak: Ale ceną powaliłaś :-D

Ale laret przecież to nowy model wózka tako i już rdzewieje?? Dziwne...

Ja kupiłam tylko 2 pary półśpiochów i 2 szt bodziaków, po 1 komplecie z rozm. 56 i 68.

No to i ja się pochwalę swoimi zdobyczami:
siostra mojego Taty pracuje w firmie szyjącej dla Coccobello zatem kombinezon na zimę rozm. 68-74 już mam:

a reszta wylicytowana na allegro w sumie za 28,20zł z przesyłkami:

Ojojoj.. sporo tych ubranek już mi się uzbierało.. chyba idąc z duchem tego wątku muszę zająć się w końcu wybieraniem wózka..

A co tam ja tez sie pochwale:) dzis zaszalalam ale juz w rozmiarze 3-6 bo 0-3 mam juz full:)
Najlepsze jest to ze wydalam 18zl:) a do tego mam jeszcze super okrycie kapielowe z nemo bardzo delikatne i cienutkie oraz male przescieradelko na materac do kolyski:)
DSC07310.jpg

Wow dziewczyny, ale macie już wyprawki dla maluchów! Pozazdrościć.
Dziś kolejne zakupy, ale dla siebie. W Cubusie udało mi się upolować śliczną cytrynową tunikę z cieniutkiej bawełny, niby nie ciążowa, ale jest dużo miejsca na brzuch i dekolt spory ;-) No i stanik zakupiłam. Śliczny koronkowy :-) Trochę ma za duże miski, ale w zasadzie jak będą piersi jeszcze rosły to spokojnie się wypełnią. :-)

Ja tez dziś byłam na zakupach i przymierzalam bluzki, szok jaki miałam duzy brzuch w tych lustrach, i prawie w nic sie nie mieściłam, a co to będzie w 7, 8 miesiacu? Na szczęscie upolowałam koszulę taką przedłużaną jak tunika, fajna i taka większa to i na póżniej będzie.

Zastanawiam sie jeszcze nad zamówienie tych spodni
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-kokarda-rurki-rozm-s-i2172744774.htmlalbo
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-jeans-rurki-granat-l-i2166192004.html
co sadzicie?

Ostatnia edycja:
reklama
kasiaa24 spodnie super!! Mnie sie te pierwsze bardziej podobaja. Ja mierzylam w h&m cos na podobieństwo tych drugich i jak sie w lustrze zobaczyałam to sie załamałam...(pogrubiły minie - choc itak do chudzinek teraz nie naleze)

Ja kupiłam dziś kołyske.

mothercare-swinging-crib-orignal-269509.jpg

miałam dylemat: kołyska czy kosz mojrzesza...

Do góry