reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

No ja osobiście czarnego wózka bym jednak nie chciała, może i spacerówka praktyczna, ale jednak nie. Czerwonego chyba też nie, bo średnio za tym kolorem przepadam i żółtego:-p Każdy inny moze być :-D Jeśli fiolet to bardziej 214.
No i każda ma inny gust, przynajmniej wózki nie będą się powtarzać :-D

reklama
A ja bym chciala czarny albo granat:) przyjacioklka miala i bys cool:) ja osobiscie mam po starszej czerwony implast 4 xl, starszy model boldera:) ale jest jak nowy i narazie bedzie a na wiosne jakas spacerowke wypasiona sobie kupie:)

ania aneczka ładne te wózki, mi się podoba 236 i 302.

Co do czarnych wózków to ja nie miałam, ale odradzam z doświadczeń koleżanek, jedna miała boldera czarnego w białe koła i masakra, wszystko się do niego czepiało i strasznie było widać, nawet jak wyprała to było wrażenie że jest okurzony i co chwilkę rolką go czyściła, a teraz inna kupiła parasolkę zappa i mówi że żałuje bo mała jak coś zje i umaże to tak widać, nawet jak na mokro zetrze to robią się jakby białe obramówki plamy, wydawało by się że czarny praktyczny bo plam nie będzie widać, a tu odwrotnie

Mońcia- ja zielonego bym nie chciała, bo robactwo się zlatuje :-) czerwony mi się nie podoba, czarny spoko można łączyć z dodatkami, ale chyba poszukam jakichś kremowych, chociaż mogą się brudzić... fiolety też mi się podobają :tak:

dziewczyny moje dzisiejsze nabytki internetowe z makrofoni.pl (Cocodrillo)
IMG_185.jpgIMG_224.jpga to te buciki co kiedyś WAM pisałam, że nie mogłam im się oprzeć IMG_78.jpgIMG_10.jpg

Ostatnia edycja:
no ja na chwilę obecną to nie mam za bardzo skompletowanej garderoby dla mojej księżniczki.
Tylko bodziaki w roz.56 te z Tesco i jeden pajac z babaluno i to tyle w tym rozmiarze.
A 62 to bodziaków żadnych jeszcze, tylko dresik też z babaluno, no i ta różowa bluzeczka co jej zdjęcie jest w roz. 68. To tyle :/
Podług WAS to nie mam jeszcze nic. :(

my jednak przy tako zostajemy i fotelik z maksi cosi kupimy tylko jeszcze sie zastanawiamy czy laret czy jumper x a kolor to albo w jumper x zielony a w laret szary
daria ładne ubranka

reklama
Kochane. Zapomniałam wczoraj dodać jeszcze odnosnie wózka JEDO. Jak wiadomo ja nie użytkowałam tego wózka, ale co mogłam zauważyć z wad to jak dla mnie, że gondola ma po bokach takie paski, za które się ją wyjmuje i jest to bardzo niewygodne. W ogóle to ją ledwo ttrzymałam w ręku więc niezła siłownia mnie czeka;) niestety gondola nie posiada uchwytu...no i hamulec strasznie mocno chodzi. Mam wrażenie, ze można sobie zetrzeć buty;) A kolejna rzecz to mechanizm...faktycznie ciężko się wkłada tę gondole i w porównaniu do X Landera ten mechanizm chodzi dużo ciężej...ale każdy wózek ma wady :) A za taką cene nie można wymagać cudów:)

A druga rzecz do Naszych mamusiek po raz drugi :) Czy któraś z Was miała dla swoich pociech pościel firmy Feretti , Gluck, Ceba baby?Jeśli tak to które i czy są dobre jakościowo?

Do góry