reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Aniu- to kup jedo fyn - gondole sa te same, tylko z przodu koła obrotowe z możliwością blokowania do jazdy na wprost przydatne na śniegu. Koleżanka miała - była b. zadowolona. Co do spacerówki, to musisz zadecydować. Mają one swoje plusy, pewno bardziej chronią dzieciaczka zimą, od tych zwykłych parasolek, ale ja jednak wolę potem przerzucić dzieciaka do lżejszej spacerówki.

reklama
Ania-aneczka , gadałam z koleżanką która ma wózek bez skrętnych kół , ma już go 3 miesiące i żałuje że nie kupiła ze skrętnymi.... mówi że głupio zrobiła nie czytając opini na tematy wózków tylko kupiła przez internet nie myśląc nad tym.... i jak będzie mieć drugie dziecko to na pewno kupi ze skrętnymi .
ja też sobie nie wyobrażam mieć nieskrętne koła , uważam że lepiej mieć opcje skrętnych kół i je zablokować jak nie będzie potrzeba skrętnych , niż się wkurzać bez możliwości odblokowania skrętu ;) takie jest moje osobiste zdanie :)

racja- w jedo 4fyn ds zawsze można je zablokować ;-)
mimo wszystko powiem jeszcze jak któraś z mamuś lubi tradycyjne wózki - że bartatinę można lekko podbijać i manewrowanie wózkiem jest łatwe..
ja poszukam okazji, fyn jest więcej na allegro, tutaj nie ma zimy, więc w sumie mnie to obojętne ;-)

a ja się pochwalę, że kupiłam dziś sobie w HM mama jeansy ciężarówkowe :) są cool i super :) tylko nie te takie z pasem tylko pod brzuszek, i zapłaciłam tylko 79 zł i jestem happy :)

hej dziewczyny a kupujecie jakieś ubranka na rozmiar 50?

Nie kupuję. Szkoda mi kasy. Nawet jak się małe urodzi to można rękawki podwinąć czy coś. W ogóle 56 też nie będę dużo kupować, bo dzieciaki za szybko wyrastają z tych ubranek

mi niby mówią że to dobra rzecz no ale też tak sądzę że mimo że niania będziee to ja z uchem nadstawionym będę sprawdzać czy może jest na pewno wszystko ok albo czy się nie zepsuła albo czy dobrze włączyłam. NIe wiem czas pokaże czy kupimy. (no a może nam ktoś podaruje) hehehe :)
Może odziedziczę, a jak nie to kupię. Dziecko bedzie w innym pokoju, a ja jestem zbytnią panikarą.

pomarańcza ja kupuję tylko 62. co będzie to bedzie.

a to mi właśnie przyszło
Zobacz załącznik 442682 i to mój hit :) Zobacz załącznik 442689:)

ania2403 mi Kacper urodził się długi 56cm, więc z tego rozmiaru ubranek to naprawdę potrzeba tylko kilku sztuk. Jakby dzieciątko urodziło się małe to zawsze można dokupić.

My wczoraj zahaczyliśmy o ciucholand i kupiliśmy komplecik (body i spodenki) za 8 zł i bluze za 5. A dla starszaka to zaszaleliśmy bo kupiliśmy komplet na lato z nike, ale to się opłacało bo przecena ze 119 na 35zł :szok:

Gratulacje! Śliczne ciuszki :-)

reklama
Mysza i plus dla bartatiny taki, ze rączka się przekręca...

BYŁAM W SKLEPIE Z WÓZKAMI...oglądałam mnóstwo..nie powiem Wam wszystkich nazw firm. Były JEDO FYN Bartatina, różne TAKO, X Lander i jeden taki SUPER WYPAŚNY co miałam wrażenie , ze płynie ale za 3500 tyś więc nie pytałam nawet ;) No i dla mnie wygrywa JEDO w swojej cenie i wszystkim. Tylko jest ta gondola ciężka, nie sądziłam, ze aż tak:) Ale bardzo fajnie się go prowadzi, gondola w miarę szeroka i super kolory. Są u nas za 1400 zł 2w1 w tym torba i śpioworek i faktycznie spacerówka dobrze chroni, jest solidna. Fakt, że mnie koleś który tam sprzedaje do PASJI doprowadził:wściekła/y: mąż go opieprzył, ze się mądruje haha no ale koleś wiedział lepiej ode mnie czego chce i normalnie krzyczał na mnie ;)
No i jeszcze XLander, dla mnie też super wózek - świetnie się prowadził, ale nie czułam dużej różnicy między XLanderem za 2600 a Jedo za 1400....No i zastanawia mnie jeszcze jeden wózek NAVINGTON CADET...którąs może coś powiedzieć? MA SUPER SZEROKĄ GONDOLĘ, szerszą o te 2-3 cm niż JEDO, jest LEKKI i bardzo mały stelaż po złożeniu, lżejsza gondola...cenowo tak samo jak JEDO tak samo się prowadzi..różnica taka, że przednie koła piankowe...
Eve wiesz coś na temt Navingtona?

Do góry