reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania-aneczka jeśli podoba ci się X-lander to zobacz Wózek X-Lander Xa Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl bardzo zróżnicowane ceny są.
No oczywiście jeśli nie jest dla ciebie ważny rozmiar wózka po złożeniu, bo wiem że jest duży - kuzynki używają - i jednej się do bagażnika Hondy nie mieści (zresztą z tego co mówiła to do seata cordoby też nie)

na stronie cudownaplaneta.pl masz nawet wysyłkęgratis X-lan

Ostatnia edycja:
reklama
ania aneczka - mnie w cadecie nie odpowiada właśnie stelaż, sztywny i wydaje sie słaba amortyzacja kół. Szczególnie te piankowe moga powodować, że dziecku będzie podskakiwac głowa :/ Moja córka akurat lubiła wertepy, ale sa dzieci, które takie rzezcy budza i sa płaczliwe i marudne poprostu. Mi na szerokosci gondoli aż tak nie zależy ta w jedo w zupełnoscui mi wystarcza gabarytowo. To i tak jedna z największych gondoli na rynku.
Ja też dziś byłam w sklepie Smyk i u nas wózki są po 1360 (te 2 w 1), a na all nawet za 1200 kupisz ze sklepu. Wnetrze gondoli sie sciąga do prania zauważyłąś?? To tak w odniesiesiu do tego pytania czy jeśli używany to sie to da jakoś wyprać. Otóż jak najbardziej :tak:

Eve super :*:* Rozwiałaś moje wątpliwości :) Bierzemy Jedo :) Kupimy jednak nowy wózek:) To Nasza decyzja:) Tylko będe patrzyła i porównywała ceny...ale uff ulżyło mi. Jk dla mnie nie ma konkuretna dla JEDO FYN 4ds:D:D:D

ja zielony wybiore albo pomarańczowy :)
a budke chcesz czarną ? mi się jakoś wydaje że te czarne wózki latem strasznie się będą nagrzewać i robić w środku saune :p

236 też mi się podoba :tak:każdy ładny bardzo ,ale jakoś stwierdziłam że zielony albo pomarańczowy (bądź czerwony) to takie wesołe dla dziecka , bo takie ciemne to takie poważne mi się wydają...
pewnie że co biust to gust i każdy ma inne zdanie :-)

reklama
Śliczności te Wasze wszystkie ubranka:-) Ja dzisiaj kupiłam dwie pary śpiochów, na 56 i 62 i pierwszy kaftanik na 62, fotki jutro wrzucę. A moja teściowa zamówiła 2 pary body z krótkim rękawkiem i bluzę na 68 w C&A.
Wszystkim też bardzo dziękuję za odpowiedzi w sprawie rozmiaru, trochę mnie uspokoiłyście i faktycznie teraz to już małych nie kupuję. Od 62 wzwyż trzeba jeszcze trochę dokupić, zwłaszcza pajace bawełniane bo takiego jeszcze nie mam ani jednego.

Do góry