reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

dziewczynki ja miałam jedo bartatinę, samą gondolę. Jestem super zadowolona. Dla mnie ten wózek dosłownie płynął. A jak fajnie bujało ;-) Żałuję, że tak późno go kupiliśmy, bo dopiero jak Ninka miała 4 m-ce. Stelaż miałam alu plus na pasach i gondolkę w tym kolorze. Jedynie miałam zastrzeżenia co do budki, bo trochę sflaczała była, może te modele z 2011 i 2012 tego nie mają.
bartap1t.jpgg.jpg

I podjęłam decyzję, że teraz też kupuję bartatinę, bo dobrych wyborów się nie zmienia, skoro byłam zadowolona nie będę eksperymentować. sprowadzę sobie z PL, ale poluję tylko na gondolę, bo spacerówka mi się nie podoba. Dokupię adaptery i fotelik z maxi cosi.

Eve- super ubranka. Ja mam dla siebie taką bluzkę w te szaro-różowe paski :-D

reklama
One nie ma skrętyncyh kółek nie? No ja właśnie najlepiej bym kupiła sama godnole i fotelik dokupiła osobno RECARO a później fajna spacerówkę...ale nie mogę znaleźc odpowiedniej szerokiej i z kołami przednimi skrętnymi...czy do samejgondoli nie potrzebne są skrętne koła?

Ania, nie pampersy... chusteczki nawilżające.... :tak:używam ich teraz przy Igusiu, ale myślę, ze dla Maleństwa też z nich będę korzystać:tak:

super, że paczuszka już jest - też chciałam dzisiaj zamówić u tego sprzedawcy - bo porównywałam z innymi i ten chyba jest najtańszy ale nie ma wystawionych chusteczek nawilżających a chciałabym już za jednym zamachem :tak: no a jak sobie podliczyłam to 200 zł będzie znowu nie moje :tak:

i wiecie co zrobiłam porzadek w ciuszkach i co:szok: wcale dużo nie mam, mam ok 12 szt body z długim rękawem, ok 14 śpiochów z krótkim rękawem, kilka kaftaników, chyba tylko 4 szt pajacyków, i pół śpiochów kilka sztuk to rozmiar 56 - na dwoje dzieci to szału nie ma ale na razie i tak wstrzymuje zakupy :-) i rozmiar 62- tu pajacyków mam aż 3 :tak: ok 10 śpiochów i bodziaków, i kilka kaftaników ( do kaftaników przekonania nie mam więc w sumie na nie nie patrzę) a no i mam leginsy i koszulki juz na troszkę większe ;-)

z tej strony mamy rozmiar 62 półtora rzędu 2012-03-01 14.44.56.jpga z tej strony dwa rzędy rozm 56 a na górze już większe 68-74 nawet dwie sztuki :tak:

Ostatnia edycja:
Agucha, to napisz mu wiadomość, czy będzie jeszcze wystawiał te chusteczki :tak: a ja szukam teraz tego okrycia kąpielowego :-) Agucha, spokojnie, mamy jeszcze jakieś 3 miesiace czasu na wyprawkę ;-);-)

napisałam, napisałam :-) ale póki kasę mam to chciałam i to załatwić bo kasa się rozejdzie i już hehehe ja nie należę do tych co to umieją chomikować niestety :baffled:

reklama
ja bym chyba Agucha na Twoim miejscu kupiłam kilka sztuk więcej na 56, bo bliźnięta zazwyczaj rodzą się mniejsze, tak mi się bynajmniej wydaje, ale ja się nie znam i tak myślę czysto hipotetycznie:eek::-p

Do góry