reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Babelek - mnie sie strona nie wyświetla :eek: Ale wiesz, ja nie znam sie na wszystkich wózkach:tak:

Mysza
, tak jak ania aneczka napisała na fyna. Szukam najlepiej modelu z 2011 roku z czarnym stelażem i jasną gondolą :-) A ciuszki next to ja też bardzo lubię, mamy sporo :tak:

reklama
Ja dzisiaj też miałam udany dzień zakupowy:-), przyszły zakupione na alegro śpioszki w super cenie 25 zł z przesyłką - trzy pary nowych śpiochów. Wczoraj zamówiłam matę edukacyjną 60 zł też nowa i karuzelkę do łużeczka z pozytywką i trzema maskotkami kubusia puchatka, tygryska i kłapouszka za 79 zł wszystko już z kosztami przesyłki. A na dole widać to co przyszło dzisiaj.

DSC03928.jpgDSC03932.jpgDSC03929.jpg

tak tak mysza udzieliło się i to mocno (jeszcze przed snem na stronie sklepu pati i maks w poznaniu zakupiłam kolejny komplecik z babaluno i akcesoria higieniczne cyknę foto jak przyjdzie) w kościanie niestety nie mam ani nexta ani H&m najbliżej poznań (60km) ale ogarnę to w weekend jak mój z trasy wróci.

ha!!!! dziś PIERWSZY!!!!!!!!!!!!!!! Kolejny miesiąc sie zaczął wiec zaczynam kolejne łowy:-D:-D

zaplanowane mam do zakupu okrycia kąpielowe i jakiś jeden cieńszy kocyk.:-):-)

Next ma bardzo fajne ciuszki, dobre jakościowo. Też mam dla Igusia kilka rzeczy, ale takich większych:tak::tak: Ja jeszcze lubię Carter`sa , też mają dobre gatunkowo ubranka:tak::tak:

nadalka - moja 13 odłożona na wózio i kołyske już kupiłam :tak:

Póki co musze odebrać ubranka dla swojej pierorodnej, chcecie zobaczyć co kupiłam??

ja wczoraj ogladałam wózki w sklepie i powiem tak wybyłam z domu :szok:i zakochalam sie w tako laret u mnie kosztuje 1380 zl bez fotelika do tego mozna kupic albo fotelik maksi cosi albo tako z fotelikiem tako wyjdzie ok 1600 zl tak jest na stronie tako a z maksi cosi ok 1700 i musimy sie zastanowic wozek jest lekki gondolka 75 na 35 no jest super, jeszcze bierzemy pod uwage tako jumper x cenowo tansze

A dziewczyny bodki to jakie lepiej kupowac zakładane przez głowe czy takie na napki z boku czy kopertowe bo ja juz nie wiem? Daria a te co tam z tescio pokazałas to jakie sa?siostre do tesco w opolu bym wysłała bo u mnie tesco nie ma

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry