reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Powiem Wam, że trochę się cieszę, że nie mam jeszcze nic kupione bo odpada mi myślenie od kiedy to zacząć prać i prasować. Ale wydaje mi się, że lepiej poczekać aż się ociepli i posuszyć to wszystko na świeżym powietrzu, po co się w domu ma kisić?

Wózek... hmmm w zasadzie to NIE MAM POJĘCIA! Mój mąż wykazuje się totalną ignorancją w zakresie wyprawki, więc chyba i mi się udzieliło i nawet w necie nie oglądam rzeczy. Powiedział, że czekamy co dostaniemy, a czy się doczekamy to się zobaczy :crazy:. Mnie niedługo pójdzie kolano i ciekawa jestem jak będziemy ten wózek kupować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie nie mogę nawet o tym myśleć :wściekła/y:

reklama
ja z wózkiem muszę jeszcze poczekać, bo niestety nie mam gdzie trzymać. Jeden jest w użyciu, chata mała, dużo ludziów, więc nie da rady. Pewno będę kupować końcówka maja, czerwiec ;-)

ja prasować będę, ale nie wiem jak długo, może tylko pół roku jak przy Ninie, jak będą warunki to może dłużej ...

joasia, raz na tydzień prasowanie (jak u mnie no) to nie czułam bym stała cały czas przy desce. Tym bardziej, ze ubrań miałam na tyle dużo by włąśnie tak robić :tak:

Witajcie prasowanie ubranek małych niemowlaczków to nie tylko ładny wygląd, ale przede wszystkim odkażanie! Dlatego wydaje mi się, że na początku jest ważne zwłaszcza, że ja wszystko prałam w 40 stopniach. No chyba, że wypadło coś z pampersa i pranie wymagało prania wstępnego....

I też miałam to szczęście, że miałam dużo ciuszków i prasowanie nie wychodziło zbyt często.

a kobietki, które jeszcze nie mają wózka - kiedy kupujecie ??
bo my chyba jakoś niebawem,mamy na oku okazję i myślę że nie ma co czekać :tak:drugi raz taka okazja o pół ceny może się nie trafić, prawda:-)

ja wózek nie wiem kiedy kupować będę ;) jak najpóźniej żeby nie gracił -chyba że trafi się okazja to kupie szybciej , jeszcze mam taki problem że kupuje go narzeczony mojej mamy... bo się zdeklarował ,ale on pływa i wypływa w marcu jakoś i wraca początek lipca (to już za późno na kupno wózka) i nie wiem jak tu to załatwić ,że on tylko kase da i bede z nim przez internet konsultować jaki kupić czy co.....nie wiem jak to z nim rozegrać :sorry:

a wózek JEDO

dotarłam wreszcie do domciu po drodze zaliczyłam TESCO no i kupiłam (tak mi się udzieliło od patrzenia na Wasze zbiory)
20120229_200839.jpga wózek na razie tylko wybrany (Jane rider revers), kupować będziemy w czerwcu.

Tija już chciała skarpetusie przymierzać hahaha :)
Kurde takie promocje w tym Tesco że masakra 5 x bodziaki te z lewej za 22,50 a te z prawej za 20,00 więc jak mogłam nie skorzystać :)
No i jeszcze dzisiejsze zamówienie z allegro przyjdzie (dresik 62 i komplecik 56) no i garderoba powoi będzie się zapełniać :)

reklama
tak ania-aneczka masz rację są dobre gatunkowo, zastanawiam się czy jeszcze nie podjechać po rozmiar 62 (te co kupiłam to 56 i myśle, że tyle ich wystarczy a jeszcze jeden komplecik z babaluno przecież zamówiłam dziś), ale to może jak tatuś wróci na weekend to będzie chciał pojechać też wybrać coś dla córci. :)
To co myślisz aniu, że dać sobie spokój z pepco???? Widziałam że tam bodziaki za 6 zł zastanawiam się tylko czy faktycznie warto bo z cocodrillo mam za 9 zł po znajomości a te to są bardzo dobre gatunkowo!! Nie wiem czy któraś kupuje coś cocodrillo (na pewno tego nie wiecie ale siedziba tej firmy jest w mojej miejscowości - Kościan)

Do góry