reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania2403- z tego co pamiętam dziewczyny pisały, że jest z nimi porażka, bo się strasznie podwijają na plecach, ja dostałam sporo bodów zapinanych na napy tak, żeby nie trzeba było przez główkę kombinować wydaje mi się, że to dobre rozwiązanie;)

reklama
te ciuszki BABALUNO są śliczne :tak: a poza tym dobra jakoś więc polecam :tak:
ja dziś zakupiłam
http://bi.gazeta.pl/im/2/6261/z6261152X,3-miejsce--Tiny-Love--Karuzela-Wyspa-marzen--PPHU.jpg takie cudo, wype marzeń z Tiny Love
http://cdn22.epasaz.smcloud.net/s/files/143f618bb685a35b.jpg mleczną kraine Canpol
http://beata0073.baby-mixx.pl/zdjecia/H2m.jpg i taki komplet, tylko bez baldachimu, bo dla mnie to taki troche... festyn :-D ale rzecz gustu :tak:

teraz szykuje się na leżaczek bright starts, ma ktoś jakieś opinie? :-)

jejj majufka śliczna ta krówkowa mata, jak mi się strasznie podoba:)
a oto i moje nabytki:
kombinezon z 5-10-15 zA 34.90
Zdjęcie222.jpg
te sukieneczki i polarek też dorwane na przecenach

Zdjęcie223.jpg
a ta reszta to ciucholandzik i kochana koleżanka:)
Zdjęcie224.jpgZdjęcie225.jpgZdjęcie226_001.jpgZdjęcie227_001.jpg

mela dzięki:tak: a ciuszki rewelacja, mnie właśnie dziś koleżanka wyciąga do ciucholandu, może i mi uda się coś upolować? :laugh2:
(rewelacyjna ta biała, puchata kurteczka :-D

majuffka - mi sie bardzo podoba ta karuzela :)))

mela - zabrałbym Ci ta sukieneczkę, co ma paseczki na rękawkach:-p Oh jak pięknie, by moja kruszyna w niej wyglądała:cool2:

super zbiory :-)
jak patrzę ile wy tego macie to lżej mi na sercu i wiem, ze ja dla dwóch chyba mam porównywalną ilość więc nie mam dużo :-) hehehe ale dzisiaj posprzątam ciuszki i zobaczymy ile tego jest - raczej wystarczy :-)

mela <3 rewelacyjne zbiory!
ja muszę się zabrać za resztę wyprawki, bo ciuszki jeszcze dostanę, poza tym lumpek sie odwiedzi, a kosmetyków i przyborów nie mam żadych...

ja muszę się zabrać za resztę wyprawki, bo ciuszki jeszcze dostanę, poza tym lumpek sie odwiedzi, a kosmetyków i przyborów nie mam żadych...

to tak jak ja...ale chyba zrobie tak jak Wika i zamówię wszystko przez allegro :):-)

acha kobietki słyszałam że w tesco jest promocja na chusteczki nawilżające pampers 6-cio pak za 26 zł ponoć taniej niż na allegro...szkoda że nie mam tesco u siebie :no:

reklama
Do góry