reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

No ja myślę, że co szpital to inne zasady. Dziś mi położna mówiła , że nie trzeba mieć specjalnych ciuszków. W szpitalu mają swoje i na wyjście co się chce. Tylko mieć swoje pampersy i pieluchy tetrowe, dla siebie krem na sutki i ewentualnie na odparzenia poleciła bepanthen lub linomag czy jakoś tak no i chusteczki nawilżające.

reklama
dokładnie./.. każdy szpital ma swoje zasady. Jeden ubiera w szpitalne ciuszki, inny każe mieć swoje ze sobą. W moim muszę mieć wszystko dla MAłego:tak:

dziewczyny mam pytanko odnośnie tych ciuszków z babaluno.
Czy wiecie może czy ich rozmarówka to taka jak w polsce czy może wypadają większe/mniejsze???
Zastanawiam się nad kupnem dresiku i nie wiem jaki rozmiar wybrać

Daria w necie? To pokaż linka.

Mój lekarz prowadzący jest położnikiem więc myslę że w 8mc go wypytam co wziąć .

myślę że będzie dobry, jest napisane rozm 0/3 mc czyli 62. jak kupujesz coś zagranicznego na polskiej stronie to przeważnie rozmarówki są podane polskie.

no ma nadzieję że będzie dobry (choć napisane było że dresik dość spory). Tak sobie o nim pomyślałam, bo w razie gdyby pogoda nam w lipcu nie dopisała to bym w nim ze szpitala małą zabierała. A co mi tam szalejemy dziś w końcu wypłata !!!

Dziewczyny powiedzcie mi czy kaftaniki wiązane z boku lub przy szyjce na sznureczek przydają sie bo dostałam kilka takich używanych?
A wogole to musze liste zrobic co i jak bo sie gubie

reklama
Do góry