reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ania aneczka - patrze na niektóre oferty to nawet spacerówka jest nierozpakowana z foli, a sam wózek używany rok czasu. Także naprawdę fajną okazję można trafić. Zresztą sama pewnie po czasie stwierdzisz, że przydałaby ci się lżejsza spacerówka (parasolka) i będziesz się zastanawiać czy nie kupić dla ułatwienia sobie życia. Takie duże spacerówki na pompowanych koąłch są super na zimę, sa zabudowane, koła jadą po śniegu, ale na wiosnę, lato, na wakacje nie ma nic lepszego niż fajna lekka parasolka.

Dziewczyny bardzo fajne zakupy, przypomina mi się ile mi przyjemności sprawiały allegrowe czy lumpkowe zakupy, potem pranie, prasowanie, staranne skłądanie i ukłądanie w komodzie :tak:

Ja włąśnie potraktowałam odplamiaczem całą pralkę ubranek ipieluch tetrowych po Adzie, zobaczymy co z tego wyjdzie :-D

Sabib już wklejałam gdzieś ten link z kocykami :) To tez moje upatrzone:) są śliczne !!! my narazie stopujemy do końca lutego z zakupami:) W marcu pewnie znowu coś zakupię:) Czekam na pieniążki z Zusu...do 15 lutego płacił mi pracodawca i zobaczymy jak to będzie dalej...

ania - ja mam to samo, wcześniej pensja 1. a teraz pierwszy raz zus... i jak bede musiala czekac to nie wiem za co bedziemy z M. zyc, bo jego kredyt przychodzi po 10tym....

ania - ja mam to samo, wcześniej pensja 1. a teraz pierwszy raz zus... i jak bede musiala czekac to nie wiem za co bedziemy z M. zyc, bo jego kredyt przychodzi po 10tym....

Nie wiem jak w Lublinie ale w Tarnowie ZUS płaci do 5 każdego miesiąca. Mi robą przelewy wiec czsem pieniądze są 6.
może we wszystkich miastach tak jest?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry