reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Róża mój mąż też kupił trochę tych bodziaków z tesco za 12 zł:) i czapeczki dwie za 7 zł :)

Myszo dostajesz ok 5ego? no ale skoro pracodawca płacił mi do 14 lutego to chyba jeszcze 5ego nie dostanę co? Bo to nie musi być pełny miesiąc?

reklama
tzn teraz nie dostaję, ale jak dostawałam to też na początku miesiąca ;-) Baliśmy się z M, bo on dostawał 10-go, a do 10-go musiały być porobione wszystkie opłaty, ale wypłacali ok. 5-go :happy:

ania2403 - tak, jedne z panelem drugie bez:):) i obie pary super się noszą, chociaż przyda mi się chyba jeszcze 1 para o rozmiar większa;-)
ann 87 - śliczne nabytki
nadalka -a jakbym słyszała siebie,, jeszcze tylko dwie rzeczy i już koniec,,:):) heh a znoszę do domu coś praktycznie każdego dnia:) jakaś mania zbieracza mi się włączyła, a to coś upatrzę w super cenie, to koleżanka coś podrzuci, to teściowa upatrzy, to lumpeksik odwiedzę:):)a pewnie jak przyjdzie co do czego to i tak tych najpotrzebniejszych ciuszków mi zabraknie:):)
ja dostałam taką listę najpotrzebniejszych rzeczy kosmetyczno pielęgnacyjnych dla malucha i dla mnie - zrobiła mi ją koleżanka, która ma już to za sobą i wg. jej listy od przyszłego miesiąca zabieram się właśnie za takie zakupy... łoo matko trochę tego jest:):)
sabib - cudne te kocyki:):)
babeczki ja już ZUSowa od dwóch miesięcy jestem i u mnie przychodzą pieniążki w dniu dotychczasowej wypłaty tj.10 - bo u nas zakład pracy płaci a później rozlicza się z ZUsem - mamy powyżej jakiejś tam wymaganej ilości pracowników i wtedy właśnie tak jest to rozwiązane
jejjj wika cudo:):)

wika bombowe po prostu cacka jakich mało...aż się buźka śmieje jak się ogląda takie śliczności :-)
to pewnie będzie teraz dalszy ciąg przesyłek co bo to była dopiero jedna z trzech rozumiem :-)
zakochałam sie w tych bodziakach i rampersach zresztą wszystko cud, miód-malina:-)

a tak na marginesie jak ty to robisz że wychodzą ci te zdjęcia tak fajnie, mi to zabawa w jakieś załączniki a u ciebie tego nie widać tylko tak jakbyś wklejała te zdjęcia :confused:

mela a jaki rozmiar masz z panelem? bo ja L zamówiłam i liczę ze dadzą rade:-)
wika podaj linka gdzie to wychaczyłaś?:-)
ja czekam na sobotni zrzut od szwagierki:-)

reklama
Do góry