reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ania - ja mam S, i są strasznie wąziutkie w nogawkach, dlatego jeszcze trochę i się nie będę mieściła:):) aj no nie pomyślałam,że w ciąży utyję - heh, teraz zamówię sobię na wiosnę L:):) i będzie git

Dziewczeta a to moje ostatnie zakupy w pepco

IMAG0071.jpg

A tu musze pochwalić mojego małża. Wczoraj po usg wylądowaliśmy w smyku i gdy ja nie wiedziałam za co się zabrać W. wyszperał przecenione te oto śliczności. Jeden na 68 i jeden 74

IMAG0072.jpg

IMAG0073.jpg

o jaaaaaaaaaaa ta bluza z traktorem zachwyciłaby mojego chrześniaka 2latka, ma hopla na punkcie traktorów, nie bylo wiekszych??

reklama
znowu przepraszam za post pod postem ale poprzedni był kilka dni temu :zawstydzona/y:

Moje kochane koleżaneczki ciężaróweczki :biggrin2: moja siostra dała mi kilka na razie kilka rzeczy po swoim synusiu a że u nas będą babolki to poprosiła mnie żeby sprzedała te kilka rzeczy dla chłopca więc moja wiadomość skierowana do mamuniek noszących pod swoim serduszkiem płeć męską
cena do uzgodnienia chodzi w sumie o oddanie czyli symbolicznie 3zł może 2 zł sztuka - dogadamy się :tak:
pobawię się w taki internetowy lumpek, ciuszki określam na stan bdb :tak: jakby któraś była chętna zapraszam i polecam....
Zobacz załącznik 440300Zobacz załącznik 440301Zobacz załącznik 440302Zobacz załącznik 440303Zobacz załącznik 440304Zobacz załącznik 440305Zobacz załącznik 440306

pomyślałam najpierw o was żeby nie wystawiać na allegro od razu wiadomo za wyższą troszkę cenę ale jak dla Was chodzi mi na prawdę o to żeby się nie marnowały w szafie ----

ZAPRASZAM TANIEJ NIŻ W LUMPIKU :-D

SPRZEDANE :-)

Ostatnia edycja:
Do góry