reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ania - ja mam S, i są strasznie wąziutkie w nogawkach, dlatego jeszcze trochę i się nie będę mieściła:):) aj no nie pomyślałam,że w ciąży utyję - heh, teraz zamówię sobię na wiosnę L:):) i będzie git

Dziewczeta a to moje ostatnie zakupy w pepco

IMAG0071.jpg

A tu musze pochwalić mojego małża. Wczoraj po usg wylądowaliśmy w smyku i gdy ja nie wiedziałam za co się zabrać W. wyszperał przecenione te oto śliczności. Jeden na 68 i jeden 74

IMAG0072.jpg

IMAG0073.jpg

o jaaaaaaaaaaa ta bluza z traktorem zachwyciłaby mojego chrześniaka 2latka, ma hopla na punkcie traktorów, nie bylo wiekszych??

reklama
znowu przepraszam za post pod postem ale poprzedni był kilka dni temu :zawstydzona/y:

Moje kochane koleżaneczki ciężaróweczki :biggrin2: moja siostra dała mi kilka na razie kilka rzeczy po swoim synusiu a że u nas będą babolki to poprosiła mnie żeby sprzedała te kilka rzeczy dla chłopca więc moja wiadomość skierowana do mamuniek noszących pod swoim serduszkiem płeć męską
cena do uzgodnienia chodzi w sumie o oddanie czyli symbolicznie 3zł może 2 zł sztuka - dogadamy się :tak:
pobawię się w taki internetowy lumpek, ciuszki określam na stan bdb :tak: jakby któraś była chętna zapraszam i polecam....
Zobacz załącznik 440300Zobacz załącznik 440301Zobacz załącznik 440302Zobacz załącznik 440303Zobacz załącznik 440304Zobacz załącznik 440305Zobacz załącznik 440306

pomyślałam najpierw o was żeby nie wystawiać na allegro od razu wiadomo za wyższą troszkę cenę ale jak dla Was chodzi mi na prawdę o to żeby się nie marnowały w szafie ----

ZAPRASZAM TANIEJ NIŻ W LUMPIKU :-D

SPRZEDANE :-)

Ostatnia edycja:
Do góry