reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
no to na pocieszenie i wynagrodzenie dla bąbelków za poranny stres mamusi się zrewanżowała i poczyniła kolejny zakup :-)

chyba trochę mnie poniosło heheheh rozbrykałam sie na maksa :-) ale to dlatego, że ja muszę wszystko x 2 :tak:

Załączniki

• Foto-I6JELTMU.jpg
    Foto-I6JELTMU.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 40
  • Foto-FALBFHQQ.jpg
    Foto-FALBFHQQ.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 38
  • p1130504.jpg
    p1130504.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 51
  • p1140029.jpg
    p1140029.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 50
  • p1140027.jpg
    p1140027.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 51
  • p1140030.jpg
    p1140030.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 48
  • p1140031.jpg
    p1140031.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 40
Agucha, no rozszalałaś nam się :) Piękne zakupy :)

Ania, czekamy na Twoje fotki w rurkach :)

Do mniej już jedna paczka przyszła. Jeszcze dwie przesyłki i też się pochwalę:-D:-D

ja zrobiłam wstępne pranko ubranek z lumpexu:-) poprasuje i wrzucę fotusie:-) i rozmawiałam dziś z przyjaciółką, która mieszka w Londynie, mają przyjechać na ślub w piątek i ponoć ma dla mnie same piękności:-):-):-)
Kiedy dopadnie mnie zły humor albo K mnie zdenerwuje patrze na te maleńkie ubranka i czuję, że się wewnętrznie uspokajam:tak: Mały mnie ustawia:-D jeszcze się nie urodził a już mi pokazuje jak mam spać czy mam w ogóle spać, kiedy mam się smucić, co jeść:-D

Wika to nie czekaj na kolejne paczki tylko się chwal na raty będzie więcej ochów i achów :-)

Ania fajne rurki ale dla mnie niestety nie bo na moją figurę nie pasują :no:ja w końcu zamówiłam jakies ala dresy czekam jak przyjdą to się pochwalę :-)

kaliope cudny ten zestaw tak się właśnie nad takim pakietem zastanawiam, naprawdę można fajne okazje wyhaczyć:):) heh allegro to chyba będzie mój przyjaciel, co do lumpeksów - to mnie mężuś w poniedziałek za fraki musiał z jednego wyciągać - ale jak tu nie kupić jak wszystko takie cudne i po 4 zł za sztukę, ale na szczęście mam ciucholandową sojuszniczkę w siostrze mojego T. właśnie dzwoniła ,że dziś wypatrzyła dla nas cudne ciuszki i czekają już na nas u niej w domku:):)
agucha - ty szaleńcu zakupowy - jejjj śliczne , heh i też większość różowa jak u mnie:) co do tych rureczek,które zamówiła ania - to one są naprawdę super i do dłuższej bluzeczki pasują każdemu, ja mam takie 2 pary i chwalę sobie ,ze hoho

Ostatnia edycja:
reklama
Wika jak tylko przyjda to fotke umieszcze
Agucha nie wiem jak w nich wygladac bede, mam nadzieje tylko ze dobre beda wymierzyłam sie zobaczymy
mela a tez masz takie z panelem?

Do góry