reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
no to na pocieszenie i wynagrodzenie dla bąbelków za poranny stres mamusi się zrewanżowała i poczyniła kolejny zakup :-)

chyba trochę mnie poniosło heheheh rozbrykałam sie na maksa :-) ale to dlatego, że ja muszę wszystko x 2 :tak:

Załączniki

• Foto-I6JELTMU.jpg
    Foto-I6JELTMU.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 35
  • Foto-FALBFHQQ.jpg
    Foto-FALBFHQQ.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 35
  • p1130504.jpg
    p1130504.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 47
  • p1140029.jpg
    p1140029.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 44
  • p1140027.jpg
    p1140027.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 47
  • p1140030.jpg
    p1140030.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 43
  • p1140031.jpg
    p1140031.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 36
Agucha, no rozszalałaś nam się :) Piękne zakupy :)

Ania, czekamy na Twoje fotki w rurkach :)

Do mniej już jedna paczka przyszła. Jeszcze dwie przesyłki i też się pochwalę:-D:-D

ja zrobiłam wstępne pranko ubranek z lumpexu:-) poprasuje i wrzucę fotusie:-) i rozmawiałam dziś z przyjaciółką, która mieszka w Londynie, mają przyjechać na ślub w piątek i ponoć ma dla mnie same piękności:-):-):-)
Kiedy dopadnie mnie zły humor albo K mnie zdenerwuje patrze na te maleńkie ubranka i czuję, że się wewnętrznie uspokajam:tak: Mały mnie ustawia:-D jeszcze się nie urodził a już mi pokazuje jak mam spać czy mam w ogóle spać, kiedy mam się smucić, co jeść:-D

Wika to nie czekaj na kolejne paczki tylko się chwal na raty będzie więcej ochów i achów :-)

Ania fajne rurki ale dla mnie niestety nie bo na moją figurę nie pasują :no:ja w końcu zamówiłam jakies ala dresy czekam jak przyjdą to się pochwalę :-)

kaliope cudny ten zestaw tak się właśnie nad takim pakietem zastanawiam, naprawdę można fajne okazje wyhaczyć:):) heh allegro to chyba będzie mój przyjaciel, co do lumpeksów - to mnie mężuś w poniedziałek za fraki musiał z jednego wyciągać - ale jak tu nie kupić jak wszystko takie cudne i po 4 zł za sztukę, ale na szczęście mam ciucholandową sojuszniczkę w siostrze mojego T. właśnie dzwoniła ,że dziś wypatrzyła dla nas cudne ciuszki i czekają już na nas u niej w domku:):)
agucha - ty szaleńcu zakupowy - jejjj śliczne , heh i też większość różowa jak u mnie:) co do tych rureczek,które zamówiła ania - to one są naprawdę super i do dłuższej bluzeczki pasują każdemu, ja mam takie 2 pary i chwalę sobie ,ze hoho

Ostatnia edycja:
reklama
Wika jak tylko przyjda to fotke umieszcze
Agucha nie wiem jak w nich wygladac bede, mam nadzieje tylko ze dobre beda wymierzyłam sie zobaczymy
mela a tez masz takie z panelem?

Do góry