reklama
Mamcia_86
Fanka BB :)
fasolinka - ależ was ten tatuś rozpieszcza;-) Ja tez się zastanawiam nad opcją łóżeczko/tapczanik, ale nie wiem, czy te dodatkowe 20 cm się zmieści... Jeszcze nie zamawiam, dopóki nie przeniesiemy się do większego pokoju, czyli dopiero jakoś pod koniec maja...
Agucha - śliczne!!! Szczególnie te z myszka:-) Mi się podoba, jak bliźniaki mają te same ciuszki, ale pamiętam z przedszkola, jak moje kolezanki bliźniaczki płakały, że je mama tak samo ubiera;-) Później, jak byłyśmy w podstawówce, to specjalnie wybrały zupełnie inne style;-)
Agucha - śliczne!!! Szczególnie te z myszka:-) Mi się podoba, jak bliźniaki mają te same ciuszki, ale pamiętam z przedszkola, jak moje kolezanki bliźniaczki płakały, że je mama tak samo ubiera;-) Później, jak byłyśmy w podstawówce, to specjalnie wybrały zupełnie inne style;-)
agucha1986
na allegro rzecz jasna :-) bo ja to z domu zbytnio się nie ruszamagucha super rzeczy a te spodnie gdzie kupiłas? ja szukam spodni a te sa fajne
NAJTAŃSZE JEANSY CIĄŻOWE NA ALLEGRO R.46 OKAZJA !! (2105814461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Agucha, boskie ciuszki A właśnie, będziesz ubierała Bąbelki tak samo???
wróce na chwile do łóżeczka. U nas rewelacyjnie zdała egzamin nakładka silikonowa na poręcz z obu stron łóżeczka. Iguś jak już zaczął wstawać, to wtedy uwielbiał wbijac swoje dziąsełka z ledwo wychodzącymi jedyneczkami w te porecze. I wtedy ja byłam spokojna, że nic mu się do buźki nie dostanie, żaden odłamek drewna, zadna drzazga, bo mieliśmy te silikonowe nakładki. SUPER SPRAWA!!
wróce na chwile do łóżeczka. U nas rewelacyjnie zdała egzamin nakładka silikonowa na poręcz z obu stron łóżeczka. Iguś jak już zaczął wstawać, to wtedy uwielbiał wbijac swoje dziąsełka z ledwo wychodzącymi jedyneczkami w te porecze. I wtedy ja byłam spokojna, że nic mu się do buźki nie dostanie, żaden odłamek drewna, zadna drzazga, bo mieliśmy te silikonowe nakładki. SUPER SPRAWA!!
agucha a te z minnie też na allegro? jak tak daj link, bo boskie!
wika my nie mieliśmy tych nakładek bo Zuzia nie gryzła łóżeczka, ale koleżanka miała problem z tym i szybko zamawiała bo mały normalnie zjadał łóżeczko...
wika my nie mieliśmy tych nakładek bo Zuzia nie gryzła łóżeczka, ale koleżanka miała problem z tym i szybko zamawiała bo mały normalnie zjadał łóżeczko...
agucha1986
agucha a te z minnie też na allegro? jak tak daj link, bo boskie!
nie te nie na allegro te od dziewczyny, na fb jest profil mamusiek i tam wystawiają dużo różnych różnistych ciuszków i stamtąd mam dla maluszków ciuszki :-)
Wika z początku zechcę ubierać tak samo bo to takie słodkie w domku nie koniecznie - dla łatwiejszego rozrózniania heeheh a potem może wiesz kolorami będą się różnić a jak będą troszkę starsze i będą marudzić że nie chcą tak samo to logiczne że nie będę... ale póki malutkie i nie rozumieją to tak :-)
Ania nogawki są normalne :-)nie poszerzane ani nie zwężane
reklama
agucha1986