reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
fasolinka - ależ was ten tatuś rozpieszcza;-) Ja tez się zastanawiam nad opcją łóżeczko/tapczanik, ale nie wiem, czy te dodatkowe 20 cm się zmieści...:baffled: Jeszcze nie zamawiam, dopóki nie przeniesiemy się do większego pokoju, czyli dopiero jakoś pod koniec maja...

Agucha - śliczne!!! Szczególnie te z myszka:-) Mi się podoba, jak bliźniaki mają te same ciuszki, ale pamiętam z przedszkola, jak moje kolezanki bliźniaczki płakały, że je mama tak samo ubiera;-) Później, jak byłyśmy w podstawówce, to specjalnie wybrały zupełnie inne style;-)

Agucha, boskie ciuszki :) A właśnie, będziesz ubierała Bąbelki tak samo???

wróce na chwile do łóżeczka. U nas rewelacyjnie zdała egzamin nakładka silikonowa na poręcz z obu stron łóżeczka. Iguś jak już zaczął wstawać, to wtedy uwielbiał wbijac swoje dziąsełka z ledwo wychodzącymi jedyneczkami w te porecze. I wtedy ja byłam spokojna, że nic mu się do buźki nie dostanie, żaden odłamek drewna, zadna drzazga, bo mieliśmy te silikonowe nakładki. SUPER SPRAWA!!

agucha a te z minnie też na allegro? jak tak daj link, bo boskie!

wika my nie mieliśmy tych nakładek bo Zuzia nie gryzła łóżeczka, ale koleżanka miała problem z tym i szybko zamawiała bo mały normalnie zjadał łóżeczko...

fasolinka ja własnie na tego tako się zdecydowalam. U mnie w hurtowni jest nawet tańszy niż od samego producenta

agucha a te z minnie też na allegro? jak tak daj link, bo boskie!

nie te nie na allegro te od dziewczyny, na fb jest profil mamusiek i tam wystawiają dużo różnych różnistych ciuszków i stamtąd mam dla maluszków ciuszki :-)
Wika z początku zechcę ubierać tak samo bo to takie słodkie w domku nie koniecznie - dla łatwiejszego rozrózniania heeheh a potem może wiesz kolorami będą się różnić a jak będą troszkę starsze i będą marudzić że nie chcą tak samo to logiczne że nie będę... ale póki malutkie i nie rozumieją to tak :-)

Ania nogawki są normalne :-)nie poszerzane ani nie zwężane

reklama
przepraszam za post pod postem ;/

kolejny mój zakup...kurcze zabierzcie mi internetowe konto i laptopa :-D

Załączniki

• Foto-AZU4BEBT.jpg
    Foto-AZU4BEBT.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 42
  • Foto-BBAOQ8JU.jpg
    Foto-BBAOQ8JU.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 33
Do góry