reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
fasolinka - ależ was ten tatuś rozpieszcza;-) Ja tez się zastanawiam nad opcją łóżeczko/tapczanik, ale nie wiem, czy te dodatkowe 20 cm się zmieści...:baffled: Jeszcze nie zamawiam, dopóki nie przeniesiemy się do większego pokoju, czyli dopiero jakoś pod koniec maja...

Agucha - śliczne!!! Szczególnie te z myszka:-) Mi się podoba, jak bliźniaki mają te same ciuszki, ale pamiętam z przedszkola, jak moje kolezanki bliźniaczki płakały, że je mama tak samo ubiera;-) Później, jak byłyśmy w podstawówce, to specjalnie wybrały zupełnie inne style;-)

Agucha, boskie ciuszki :) A właśnie, będziesz ubierała Bąbelki tak samo???

wróce na chwile do łóżeczka. U nas rewelacyjnie zdała egzamin nakładka silikonowa na poręcz z obu stron łóżeczka. Iguś jak już zaczął wstawać, to wtedy uwielbiał wbijac swoje dziąsełka z ledwo wychodzącymi jedyneczkami w te porecze. I wtedy ja byłam spokojna, że nic mu się do buźki nie dostanie, żaden odłamek drewna, zadna drzazga, bo mieliśmy te silikonowe nakładki. SUPER SPRAWA!!

agucha a te z minnie też na allegro? jak tak daj link, bo boskie!

wika my nie mieliśmy tych nakładek bo Zuzia nie gryzła łóżeczka, ale koleżanka miała problem z tym i szybko zamawiała bo mały normalnie zjadał łóżeczko...

fasolinka ja własnie na tego tako się zdecydowalam. U mnie w hurtowni jest nawet tańszy niż od samego producenta

agucha a te z minnie też na allegro? jak tak daj link, bo boskie!

nie te nie na allegro te od dziewczyny, na fb jest profil mamusiek i tam wystawiają dużo różnych różnistych ciuszków i stamtąd mam dla maluszków ciuszki :-)
Wika z początku zechcę ubierać tak samo bo to takie słodkie w domku nie koniecznie - dla łatwiejszego rozrózniania heeheh a potem może wiesz kolorami będą się różnić a jak będą troszkę starsze i będą marudzić że nie chcą tak samo to logiczne że nie będę... ale póki malutkie i nie rozumieją to tak :-)

Ania nogawki są normalne :-)nie poszerzane ani nie zwężane

reklama
przepraszam za post pod postem ;/

kolejny mój zakup...kurcze zabierzcie mi internetowe konto i laptopa :-D

Załączniki

• Foto-AZU4BEBT.jpg
    Foto-AZU4BEBT.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 45
  • Foto-BBAOQ8JU.jpg
    Foto-BBAOQ8JU.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 37
Do góry