reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Witam dziewczynki:) widze ze zakupy ida pelna para:) mnie nie bylo kilka dni na forum bo moja corcia miala 6 urodzinki i od piatku latania bylo no a po samych urodzinkach maz nam zasponsorowal wypad na basen:) bosko bylo w tym jakuzzy:) ale nie o tym chcialam pisac:) bylam ostatnio w sklepie bo kupowalismy corce fotelik taki mega porzadny i zakochalam sie w lozeczku dla Maluszka:) lozeczko 140/70, 2 pozycje do spania, biale, z mozliwoscia przerobie nia na tapczanik, z boczna scianka pelna i slicznymi aplikacjami:) szok normalnie boski i cena niezla bo 230zl a na allegro jest podobne tylko gorzej wykonane za 290+ przesylka 40zl:) takze lizeczko mamy juz zamowione choc na poczatku maly bedzie w koszyku wiklinowym na kolkach( koszyk jezdzi po rodzinie od 30lat) jest stary ale boski:) Tak tak 30 lat:) albo i leiej:) no i Pan w sklepie pokazal mo wozek( choc mamy i ni bedziemy kupowali) Tako wielofunkcyjny z nosidelkiem, sluchajcie lekkie, jednym palcem mizna go nacisnac i podjechac pod kraweznik, boska stylizacja, ale nie wiem jaki model, zaraz sprawdze na allegro i dam linka:) ale polecam go naprawde fajny no i polski:)

reklama
jejj fasolinka cudne to łóżeczko a jak jeszcze mówisz,że będziesz miała solidniej wykonane to już całkiem świetnie:):) co do wózka to się zgadzam, my też go testowaliśmy:):)jeden z fajniejszych i do tego w ludzkiej cenie:):)

oj kobietki kobietki jak zwykle weekend zakupowo minąl widzę :-) ale tym razem i ja mam za sobą zakup miałyście racje że jak zasmakowałam w zakupach to popłynęłam z kretesem :-) i o to mój kolejny zakup dla dzidziolków i dla mamusi :-)

Załączniki

• next i h&m.jpg
    next i h&m.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 53
  • spodnie.jpg
    spodnie.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 47
agucha boskieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-) strasznie mi się te ubranka podobają, taki mój styl :-D

jak je zobaczyłam od razu się zakochałam - musiałam je mieć choć nie wiem co hehehe
nie można ograniczać się tylko do bodziaków i śpiochów co nie :-)

Ania dzięuję, też mi się od razu spodobały :tak: tez wyobrażam sobie moje pannice w tych ciuszkach hehe można wyobrażać sobie kogoś kogo jeszcze nie ma na świecie... hmmm :cool:

reklama
Do góry