reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Witam dziewczynki:) widze ze zakupy ida pelna para:) mnie nie bylo kilka dni na forum bo moja corcia miala 6 urodzinki i od piatku latania bylo no a po samych urodzinkach maz nam zasponsorowal wypad na basen:) bosko bylo w tym jakuzzy:) ale nie o tym chcialam pisac:) bylam ostatnio w sklepie bo kupowalismy corce fotelik taki mega porzadny i zakochalam sie w lozeczku dla Maluszka:) lozeczko 140/70, 2 pozycje do spania, biale, z mozliwoscia przerobie nia na tapczanik, z boczna scianka pelna i slicznymi aplikacjami:) szok normalnie boski i cena niezla bo 230zl a na allegro jest podobne tylko gorzej wykonane za 290+ przesylka 40zl:) takze lizeczko mamy juz zamowione choc na poczatku maly bedzie w koszyku wiklinowym na kolkach( koszyk jezdzi po rodzinie od 30lat) jest stary ale boski:) Tak tak 30 lat:) albo i leiej:) no i Pan w sklepie pokazal mo wozek( choc mamy i ni bedziemy kupowali) Tako wielofunkcyjny z nosidelkiem, sluchajcie lekkie, jednym palcem mizna go nacisnac i podjechac pod kraweznik, boska stylizacja, ale nie wiem jaki model, zaraz sprawdze na allegro i dam linka:) ale polecam go naprawde fajny no i polski:)

reklama
jejj fasolinka cudne to łóżeczko a jak jeszcze mówisz,że będziesz miała solidniej wykonane to już całkiem świetnie:):) co do wózka to się zgadzam, my też go testowaliśmy:):)jeden z fajniejszych i do tego w ludzkiej cenie:):)

oj kobietki kobietki jak zwykle weekend zakupowo minąl widzę :-) ale tym razem i ja mam za sobą zakup miałyście racje że jak zasmakowałam w zakupach to popłynęłam z kretesem :-) i o to mój kolejny zakup dla dzidziolków i dla mamusi :-)

Załączniki

• next i h&m.jpg
    next i h&m.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 50
  • spodnie.jpg
    spodnie.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 43
agucha boskieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-) strasznie mi się te ubranka podobają, taki mój styl :-D

jak je zobaczyłam od razu się zakochałam - musiałam je mieć choć nie wiem co hehehe
nie można ograniczać się tylko do bodziaków i śpiochów co nie :-)

Ania dzięuję, też mi się od razu spodobały :tak: tez wyobrażam sobie moje pannice w tych ciuszkach hehe można wyobrażać sobie kogoś kogo jeszcze nie ma na świecie... hmmm :cool:

reklama
Do góry