fasolinka0722
Fanka BB :)
Witam dziewczynki widze ze zakupy ida pelna para mnie nie bylo kilka dni na forum bo moja corcia miala 6 urodzinki i od piatku latania bylo no a po samych urodzinkach maz nam zasponsorowal wypad na basen bosko bylo w tym jakuzzy ale nie o tym chcialam pisac bylam ostatnio w sklepie bo kupowalismy corce fotelik taki mega porzadny i zakochalam sie w lozeczku dla Maluszka lozeczko 140/70, 2 pozycje do spania, biale, z mozliwoscia przerobie nia na tapczanik, z boczna scianka pelna i slicznymi aplikacjami szok normalnie boski i cena niezla bo 230zl a na allegro jest podobne tylko gorzej wykonane za 290+ przesylka 40zl takze lizeczko mamy juz zamowione choc na poczatku maly bedzie w koszyku wiklinowym na kolkach( koszyk jezdzi po rodzinie od 30lat) jest stary ale boski Tak tak 30 lat albo i leiej no i Pan w sklepie pokazal mo wozek( choc mamy i ni bedziemy kupowali) Tako wielofunkcyjny z nosidelkiem, sluchajcie lekkie, jednym palcem mizna go nacisnac i podjechac pod kraweznik, boska stylizacja, ale nie wiem jaki model, zaraz sprawdze na allegro i dam linka ale polecam go naprawde fajny no i polski