reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Sabib jak patrzyłam na tą aukcję to pomyślałam sobie, że kurcze moja zimówka też już mała, nawet zamek mi strzelił bo brzuch za duży-dobrze że guziki zostały jeszcze :-D
płaszczyk bardzo fajny i ładny tylko jak dla mnie to chyba za gruby ja to nie jestem zmarzluch i już mi gorąco w zimowej a jeszcze zima... na szczęście u mnie w szafie wisi płaszczyk czerwony, żeby nikt nas nie zauroczył - odcinany nad brzuszkiem więc myślę że się nada do narodzin bąbli... ale tobie jak sie podoba i nie bedzie za gruby no to kupuj kochana bo cena kusząca :-)

Ann pochwal się bodziakami jakie zakupiłaś co :)

Ostatnia edycja:
sabi bardzo ładny płaszczyk :tak:
ja liczę ze odrazu wiosna będzie i ciepło i ominie nas chodzenie w płaszczykach tylko np w jakiś kardiganach, a powiem wam co wczoraj zrobiłam chciałam ubrać do frycka swoja tunikę i okazało sie ze w biuście jest za mała:szok::szok::szok::szok::szok::szok:, no to drugą i co to samo w biuście obcisła i podniosła sie do góry:szok::szok::szok: no to 3 zakładam i to samo:szok::szok::szok::szok: mój S to myślałam ze sie posika ze śmiechu, a tak na te tuniki liczyłam wiosna,

sabi bardzo ładny płaszczyk :tak:
ja liczę ze odrazu wiosna będzie i ciepło i ominie nas chodzenie w płaszczykach tylko np w jakiś kardiganach, a powiem wam co wczoraj zrobiłam chciałam ubrać do frycka swoja tunikę i okazało sie ze w biuście jest za mała:szok::szok::szok::szok::szok::szok:, no to drugą i co to samo w biuście obcisła i podniosła sie do góry:szok::szok::szok: no to 3 zakładam i to samo:szok::szok::szok::szok: mój S to myślałam ze sie posika ze śmiechu, a tak na te tuniki liczyłam wiosna,

uuu no to szykuje się nowy zakup :tak:

sabib - miałam z tego materiału i wzoru jakieś 3 sezony temu. Z tymże nie ciążowy;-) Bardzo fajnie sie w nim czułam, tak zgrabnie;-) Też na niego ostatnio patrzyłam, bo już ledwo się zapinam:-p

ania - ja tez mam problem z moim wdechem ;-) Nie dość, że przy moim wzroscie 158 cm mam miseczkę 70D, to teraz mam te staniki wszystkie za małe i w rozszerzanych runikach na guziki mogę pomarzyc, że sie u góry zapne. Będę musiała po tej wypłacie chociaż 3 bluzki kupić i jaqkieś rurki albo leginsy, bo w typowych dzinsach ciążowych jakoś nie fajnie mnie uwiera w mój podbrzuszek, pomimo, że nie są za ciasne...

Ja jestem generalnie zmarźlakiem. Chodziłam nim jesienią i wiosną. Pamietam, że w maju już go nie miałam na sobie. Jakoś Wielkanoc była późnym kwietniem i szłam w odpiętym w lekkiej bluzeczce i po świętach już chodziłam w bluzce i sweterku

Ja zobacze, jak będę sie dopinac na pocz. marca i wtedy zdecyduje, czy chodze w swetrze i odpietej zimowej i kupie cińką wiosennną kurteczkę, czy muszę jednak mieć coś cieplejszego. Nie wiadomo jaka pogoda będzie

Agucha cieszę się że Tobie też podoba się dresik, bo mnie i kuzynkę mojego R oczarował.
Mamcia, tak będzie dziewczynka. Czekamy już z R na naszą Julkę, a ja się zdziwiłam że tak strasznie spodobały si się te wszystkie różowe bodziaki w sklepach. Mój R sam z siebie wybrał w HM różowe body w białe kropeczki z czapeczką:-)
Sabib super płaszczyk, uwielbiam wzór pepitki i czena jest kusząca.

reklama
Do góry