reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki 2017 dbają o formę :)

Pumelova zwazylam się i bez zmian. Każdy parametr pozostał taki jaki był, nawet waga.

Waga 54,5
Talia 71, pępek 80, biodra 92, udo 49.

dqprjw4zspqhi03q.png

reklama
Liluli mię przejmuj się, ja też. A ten cały tydzień mam pełen w gościach. Chyba nigdy nie uda mi się wprowadzić regularnego trybu dnia ;) ale zauważyłam ze synuś już wcześniej robi się marudny bo chce się kąpać i spać. I już do 22.20 śpi.

dqprjw4zspqhi03q.png

Serdecznie polecam! Wrzucam screenshot bo tak łatwiej- sałatka szybka (najdłużej gotuje się komosa, 8 min) i meeega sycąca co jest dobrą opcją jak się nie ma czasu na częste jedzenie ;)
Ja zrobiłam bez tego sosu, bo już na tym etapie była pyszna :) i pestek dyni nie miałam. miałam na kolację w jeden dzień i lunch na następny

Załączniki

• Screenshot_20170904-075657.png
    Screenshot_20170904-075657.png
    29,1 KB · Wyświetleń: 66
Ja dziś 30 przysiadów i trochę ćwiczeń na uda. Z przerwami , bo prezeska wzywała
Z jedzieniem co popadło, na jutro mam krem z dyni z pestkami to będzie lżej.

reklama
Hej Dziewczyny:) ja dzisiaj po 30 brzuszkow skosnych+ posladki mel b, mam w planach jeszcze uda mel b;)
A wczoraj za to mialam nieodkladalne dziecko i cwiczen 0, do tsgo na kolacje kfc:D

Do góry