reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki 2017 dbają o formę :)

Emol, jakie mało! Pumelova ma rację, ważne że cokolwiek. Często mam dni że mi się nie chce, czy młody jest bardziej marudny i mi ciężko. Ale i tak się staram zrobić cokolwiek. To najważniejsze [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak wam idzie? U mnie dieta ok, nawet jestem w szoku. [emoji4]

Zrobiłam już ćwiczenia na brzuch i pośladki. I zjedzona owsianka: płatki jaglane + owsiane + siemię lniane, z owocami i kefirem.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś wracam z niby wakacji więc też wracam do diety i normalnych ćwiczeń- wczoraj był spacer długi ale ja spacerów nie liczę. Więc dziś albo basen albo pływanie- się zobaczy :) i zobaczymy jak tam waga po tym tygodniu :p

Zrobiłam dziś ręce i klatkę Rebecci, a na śniadanie była jajecznica na własnej papryce:blink: Zmierzyłam się:-p Jest 5 cm mniej w brzuchu( łącznie talia i pępek).

Chybra super! Kurcze ja dietę trzymam bo musze, Ale z ćwiczeniami gorzej. Miałam już co 2 dzień i ciągle się nie sklada. Ale może jeszcze dziś się uda :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynyja własnie zrobiłam boczki Tiffany + po 30 brzuszkow skosnych. Wczoraj bez cwiczen tylo dwa dluuugie spacery, ale ja tak jak Aim spacerów nie licze;)

jedzenie chyba powinnam przemilczec, bo u mnie diety brak i na sniadanie kromki z serem zoltym (z ciemnego pieczywa zeby nie było;) z domowym keczupem od tesciowej;0 a na obiad bedzie tlusciutkie spagettii mniam mniam:)

reklama
Ooo trafiłam tu do was.
Właśnie wczoraj myślałam co mogę ćwiczyć po cc. Niby wszyscy mówią " możesz powoli ćwiczyć, tylko się nie forsować" ale co znaczy powoli i jakie ćwiczenia żeby się nie forsować??
Chyba muszę się wybrać do fizjo i niech mi coś konkretnego wybierze.
Myślę też o siłowni, u mnie jest taka specjalnie dla kobiet i podobno karnet na rano, jest tańszy.
Z jedzeniem...różnie. Raz nie dużo i zdrowo, a innym razem byle co i wieczorem.

Do góry