reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki 2012

zonka, emocje opadły to i ruch na naszym dziale już mniejszy:-D:-D swoją drogą to już miesiąc sobie tu piszemy:tak:

ja rozkładam przewijak tylko w łazience, na pralce - ale wiadomo, ja tu na niewiele rzeczy mam miejsce. Poza tym, Emilka mi pomału zaczyna wychodzić z tego przewijaka i nie wiem gdzie ja ją będę ubierać po kąpaniu:confused: chyba czapka na głowę, w kocyk i pędem do pokoju :baffled:

optimistic, no nie ma co się też przemęczać:-):-)

reklama
Tak, emocje opadły:-DA swoja droga dawno Kitkowa sie nie odzywała, i inne dziewczyny, prawda?

oo tak, kitkowa chyba już nie wróci:-( mam nadzieję, że nie sprawiamy wrażenia zgranego teamu:huh: bo przecież im nas więcej tym fajniej:tak:

Zonka ja znam ten przesad. Nie obcina sie aby rouzumu nie obciac. Ja tam troche jestem przesadna i sie go trzymam :-D
Tez jestem ciekawa co u kitkowej...

paprotna, tylko, że ja mam już niemal "nóż na gardle" a nie chce mi się, jakoś nie potrafię wieczorem się tak skupić na takiej myślącej pracy :-D chyba zmęczenie materiału. Nigdy w liceum czy na studiach nie uczyłam się w nocy, nie potrafiłam i tak mi zostało, ale już jutra sobie obiecuję chociaż trochę, w weekend pełna parą, a w pon i wt mąż ma urlop a ja planuje po 12 godzin w pracy posiedzieć.

zońka, u nas też panuje ten przesąd, ale ja te wszystkie przesądy mam ... gdyby to była dziewczynka to bym poszalała z opaskami, spineczkami a tak to trzeba było lekko przyciąć, bo się męczył.

właśnie właśnie, gdzie ta kitkowa się podziewa ??

hahah kemyt właśnie przeczytałam, no to jak moje dziecko będzie mało inteligentne to przez mamusię, dobrze, że to tylko kilka kosmyków było.

ja mam przewijak w sypialni koło łóżeczka

Ostatnia edycja:
moja mama też przsądna i już mi o tym nieobcinaniu włosów mówiła:-) ale i tak najlepszy przesąd jaki słyszałam to, żeby w kobieta w ciązy nie patrzyła na murzyna bo urodzi czarne dziecko:szok::-D

Zonka zeby bylo jasne. Miki.do roku nie mial bujnej czupryny. Takze kitajcow jemu nie robilam. Tak skrzywdzic swego dziecka to ja nie dam :-pz Tymek co prawda ma troche wloskow ale nie az tak aby jemu to przeszkadzalo :-)

reklama
U nas fajny dzien byla babcia poszla z malym na spacer a my do miasta pojechalismy,pobawila malego mial super humorek jak wrocilismy i ciagle az do kapieli sie smial.

Kasica napisz jak wyniki?

Ja tez nie mam zammiaru trzymac sie tego przesadu jak maly bedzie mial bujna grzywe a w lato upalnie bedzie.juz ma gesciutkie i czesto jest spocony mimo ze go nie przegrzewam.
Paprotna fajnie ze mala jest taka drobniutka,patrzac na wasze cyferki wzrostowe to nie ma innej opcji jak tylko dlugonoga pannica w przyszlosci:)
My przewijak mamy na lozeczkach,ale to ostatnio uciazliwe bo ciagle musze zdejmowac i nakladac.
Co planujecie na jutrzejszego Swietego Walentego.???

Do góry