reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

reklama
a ja spadlam na wadze wazylam jakis dwa tygodnie temu 70-71kg a teraz waze : 68-69 kg(wczoraj sie wazylam), ale nie wiem czemu przecierz jem tak jak wczesniej ....:confused::eek: wsumie dobrze...bo po ciazy bede miala mniej do zrzucenia, a zalerzy Mi na dobrym wygladzie :tak:;-) hehe !! nie wiem ile mam w pasiee:confused::-p

Buziaczku mi tez zalezy na wygladzie i jak wczesniej nie zajadam sie slodkim no i mam rezultaty a wygladala ta moja waga nie zaciekawie szybko przybieralam na wadze
do 14tc 0kg
18tc wiecej o 2,4
22tc od startopwej wagi + 6,2:szok:
26 9,9
28 11,5
32 14,5
33 15,5
34 15,9
oszczedzam sie dopiero 2 tyg a rezultat widac

ja nawet nie wiem ile waze??? pewnie okolo 11-12 na plusie:baffled::szok:
natomiast jestem opuchnieta w te upaly okropnie.....:sick: rece,buzia,nogi:-(
takie uroki:nerd:

Nie wierzę własnym oczom. Nie było mnie jakiś (dłuższy) czas, a tu już pierwsza dzidzia na świecie!!!!

Gratulacje dla mamusi i dużo zdrówka dla synka!!!!!!!!

Ja osobiście mam zamiar trzymać się swojego terminu 27 lipca :-) i pozostałym koleżankom również tego życzę.

moja waga od niedzieli do niedzieli czyli tydzień bez zmian:) 76.200......jeju byle nie do tej 80tki:angry: góra jeszcze ze dwa kilo-ale proszę nie więcej-z resztą co ja na to mogę:-p

reklama
Dziś odważyłam się stanąć na wadze, choć ostatni wynik był nieco przerażający - ale schudłam trochę i ważę 78.8 kg. Czyli już osiągnęłam wagę przewidywaną przy moim wzroście na sam koniec ciąży. No ale czy 9. miesiąc to już nie koniec? koniec, prawda? ;-):-)

Do góry