reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

No w każdym razie 7 kg noworodkiem to on nie będzie :-) chociaż jego Tatuś nadal w to wierzy. Zawsze mu powtarzam, że jak ma takie oczekiwania wobec syna to niech sam go urodzi :-D:-D:-D

reklama
+ 18kg- 77kg./172cm :-:)-(A mialam nadzieje, ze nie przekrocze 80kg.:confused::confused: Ale dzieci dobijaja do 3kg. kazdy:szok::szok: No... takie duze sa... To prawie 6 kg. same dzieci waza...;-);-)

Dziewczyny wielkosc brzucha nie swiadczy o tym jak duza bedzie dzidzia, czasami zdaza sie ze kobitki z mniejszymi brzuchami rodza wieksze dzieci niz te z duzymi, tak czytalam ostatnio w jakiejs gazecie.

Przykladem jest chociazby moja mama, jak byla w ciazy z moim bratem miala taki malutki brzusek ze kazdy lekarz niedawal mu wiecej niz 2kg, a urodzil sie 3 z kawalkiem.

Buziaczku skad wiesz ile masz wod plodowych? Mierzyli Ci tu w UK? U mnie nie robia takiego badania wiem ze w polsce jest, niewiem ile mam wod, ale tez czuje malego jak sie rusza, kazda jego czesc cialka:-)

Hej Laski :)
Niusia - Ja jak bylam na ostatniej wizycie u poloznej to powiedziala ze mam nie za duzo wod plodowych wiec nie beda ze mnie bryzgac tylko sie saczyc...i a Mala nie nalezy do najmniejszych dzieci tylko cala przestrzen w brzuchu zajmuje-wykryla ze mam malo wod chyba jak mi gniotla brzuch tak mi sie wydaje albo tak sobie powiedziala! jest normalnych rozmiarow ..w kazdym badz razie do urodzenia jest gotowa :tak::-D:-)Strasznie nie moge sie doczkac porodu ale czuje ze wynosze do konca ...bo nie mam zadnych skurczy regularnych tylko takie bole i klucia ale to normalne :no:chcialabym jak najszybciej juz ja Miec :tak::laugh2:

reklama
Do góry