reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

No w każdym razie 7 kg noworodkiem to on nie będzie :-) chociaż jego Tatuś nadal w to wierzy. Zawsze mu powtarzam, że jak ma takie oczekiwania wobec syna to niech sam go urodzi :-D:-D:-D

reklama
+ 18kg- 77kg./172cm :-:)-(A mialam nadzieje, ze nie przekrocze 80kg.:confused::confused: Ale dzieci dobijaja do 3kg. kazdy:szok::szok: No... takie duze sa... To prawie 6 kg. same dzieci waza...;-);-)

Dziewczyny wielkosc brzucha nie swiadczy o tym jak duza bedzie dzidzia, czasami zdaza sie ze kobitki z mniejszymi brzuchami rodza wieksze dzieci niz te z duzymi, tak czytalam ostatnio w jakiejs gazecie.

Przykladem jest chociazby moja mama, jak byla w ciazy z moim bratem miala taki malutki brzusek ze kazdy lekarz niedawal mu wiecej niz 2kg, a urodzil sie 3 z kawalkiem.

Buziaczku skad wiesz ile masz wod plodowych? Mierzyli Ci tu w UK? U mnie nie robia takiego badania wiem ze w polsce jest, niewiem ile mam wod, ale tez czuje malego jak sie rusza, kazda jego czesc cialka:-)

Hej Laski :)
Niusia - Ja jak bylam na ostatniej wizycie u poloznej to powiedziala ze mam nie za duzo wod plodowych wiec nie beda ze mnie bryzgac tylko sie saczyc...i a Mala nie nalezy do najmniejszych dzieci tylko cala przestrzen w brzuchu zajmuje-wykryla ze mam malo wod chyba jak mi gniotla brzuch tak mi sie wydaje albo tak sobie powiedziala! jest normalnych rozmiarow ..w kazdym badz razie do urodzenia jest gotowa :tak::-D:-)Strasznie nie moge sie doczkac porodu ale czuje ze wynosze do konca ...bo nie mam zadnych skurczy regularnych tylko takie bole i klucia ale to normalne :no:chcialabym jak najszybciej juz ja Miec :tak::laugh2:

reklama
Do góry