reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

reklama
a ja spadlam na wadze wazylam jakis dwa tygodnie temu 70-71kg a teraz waze : 68-69 kg(wczoraj sie wazylam), ale nie wiem czemu przecierz jem tak jak wczesniej ....:confused::eek: wsumie dobrze...bo po ciazy bede miala mniej do zrzucenia, a zalerzy Mi na dobrym wygladzie :tak:;-) hehe !! nie wiem ile mam w pasiee:confused::-p

Buziaczku mi tez zalezy na wygladzie i jak wczesniej nie zajadam sie slodkim no i mam rezultaty a wygladala ta moja waga nie zaciekawie szybko przybieralam na wadze
do 14tc 0kg
18tc wiecej o 2,4
22tc od startopwej wagi + 6,2:szok:
26 9,9
28 11,5
32 14,5
33 15,5
34 15,9
oszczedzam sie dopiero 2 tyg a rezultat widac

ja nawet nie wiem ile waze??? pewnie okolo 11-12 na plusie:baffled::szok:
natomiast jestem opuchnieta w te upaly okropnie.....:sick: rece,buzia,nogi:-(
takie uroki:nerd:

Nie wierzę własnym oczom. Nie było mnie jakiś (dłuższy) czas, a tu już pierwsza dzidzia na świecie!!!!

Gratulacje dla mamusi i dużo zdrówka dla synka!!!!!!!!

Ja osobiście mam zamiar trzymać się swojego terminu 27 lipca :-) i pozostałym koleżankom również tego życzę.

moja waga od niedzieli do niedzieli czyli tydzień bez zmian:) 76.200......jeju byle nie do tej 80tki:angry: góra jeszcze ze dwa kilo-ale proszę nie więcej-z resztą co ja na to mogę:-p

reklama
Dziś odważyłam się stanąć na wadze, choć ostatni wynik był nieco przerażający - ale schudłam trochę i ważę 78.8 kg. Czyli już osiągnęłam wagę przewidywaną przy moim wzroście na sam koniec ciąży. No ale czy 9. miesiąc to już nie koniec? koniec, prawda? ;-):-)

Do góry