reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Ohohohohoho,przyganiał kocioł garnkowi;-).Plamienia mam zawsze przed końcem działania zastrzyku,taka przypominajka.A mi po zastrzyku wszystko ok-żadnego plamienia i wogóle. A sama mi polecałaś
I
iiwka
Gość
No ja będę musiała w tym miesiącu pójść do gina po drugi zastrzyk
Marta1981
Rodzyneczka
Ja najpierw na cytologię a potem kłucie.
I
iiwka
Gość
ja się zastanawiałam nad cytologią ale jeszcze nie robiłam
saratonie
Mama Bartoszka 18.07.2007
dziewczyny rozwazcie wszystkie za i przeciw tym zastrzykom, bo mi ich gine nie chcial przepisac, tylko te tabletki, bo ktorych okres mialam 2 tygodnie:/ a teraz mam jescze na dodatek palmeinia.
Te zastrzyki powoduja bardzo duze zmainy w organizmie.
Te zastrzyki powoduja bardzo duze zmainy w organizmie.
julkowa
Agentka 002 :-)
Ja jak na razie moge zapomniec o antykoncepcji na 2mc chociaz musze pomyśleć o niej na lipiec jak wróci mąż (nie wiem co się wtedy będzie działo)a do tego jeszcze wczasy,więc trzeba bedzie pomyslec o czymś porządnym.Bo jak narazie nie planuje o kolejnej niuni (nie ukrywając że tęsknię za brzuszkiem)
Myślałam o spirali ale mam stracha w końcu to ,,ciało obce,,czy któras z was dziewczyn ma może spirale i mogła by cos napisać za i przeciw będę bardzo wdzieczna.
Myślałam o spirali ale mam stracha w końcu to ,,ciało obce,,czy któras z was dziewczyn ma może spirale i mogła by cos napisać za i przeciw będę bardzo wdzieczna.
reklama
A ja słyszałam, że spirale za bardzo nie chronią przed ciążą. -Tak mówiła moja gin. -że nawet dość często są przypadki ciąży, pomimo spiralki.
A my od czasu do czasu używamy gumek. Od czasu do czasu, bo jakoś moje libido (podobnie jak u Jasminy) ostatnio podupadło. Ale to chyba zmęczenie powoduje brak chęci na igraszki.
A my od czasu do czasu używamy gumek. Od czasu do czasu, bo jakoś moje libido (podobnie jak u Jasminy) ostatnio podupadło. Ale to chyba zmęczenie powoduje brak chęci na igraszki.