reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

U mnie tez prblem z biodrami. i nie powiem torche mi brzuszka tez zostało. Nie jest widoczny jak stoje ale jak usiądę to nadmiar skóry podszyty tłuszczykiem niestety widać. Dzisiaj powiedział mężowi, ze musze kupic sobie nowe jeansy, choc jedna parę, bo wszytskie są mi strasznie w tyłku obcisłe. A on na to, że lepiej schudnąć, niz kupowac nowe spodnie:wściekła/y:. No za grosz delikatności. Sadziłam, ze szybciej wróce do figury przedciążowej, tak jak to było za pierwszym razem. Ale niestety, co ciąża to gorzej.

reklama
dobre,dobre Rita78:-Dmój mąż jak mu mówię o zmianie garderoby tylko kiwa głową:tak:ale też delikatnie radzi mi ćwiczenia na brzuszki,mówi że 3 miesiące intensywnych ćwiczeń i brzuszek super:no:chce być pewnie delikatny:happy2:widząc moje zrezygnowanie

A ja się nie przejmuję tymi dwoma czy trzema kilogramami kilogramami;-). Synkowi na pewno się podobam :-D:-D:-D. Skończę karmić piersią, pójdę do pracy po macierzyńskim i wszystko wróci do normy:tak::tak:

A ja się nie przejmuję tymi dwoma czy trzema kilogramami kilogramami;-). Synkowi na pewno się podobam :-D:-D:-D. Skończę karmić piersią, pójdę do pracy po macierzyńskim i wszystko wróci do normy:tak::tak:
Sensi- wracasz po macierzyńskiem odrazu????
ja też olałam te 5 kg co miałam zrzucić.Narazie 62 aby nie szło w górę,5 kg do zrzucenia to jeszcze nie tragedia,teraz najważniejsze karmić;-)

Ja też myślę, że po powrocie do pracy zrzucę 3 kg i wrócę do wagi sprzed ciąży. Mam jeszcze zaległy urlop wypoczynkowy i 2 dni dla matki z dzieckiem także jakoś na początku roku niestety przyjdzie mi się rozstać z maluchem na te kilka godzin. :-( Póki co wracam na 7/8 etatu, jak doliczyć przerwy na karmienie to wychodzi 6 godzin w pracy. AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa to i tak o 6 godzin za długo!

Ja sie pochwale, ze waze tyle ile przed ciaza (ta z Grzesiem, bo zeby wazyc tyle ile co jako panienka,to chyba niemozliwe;-)). A w ubrania wchodzilam juz po 2 tygodniach po porodzie:-D. Tylko brzuszek zostal :wściekła/y::-( Oh, jak ja bym chciala miec znow widczna talie...:rolleyes: ...pomarzyc mozna:-D

reklama
Ja mam wzrostu 161 cm. Ważyłam 47 kg przed ciąża ale do porodu szłam z wagą 70 kg, więc nieco mi się przytyło ;) Na szczęście karmię piersią i dwa miesiące po porodzie ważyłam już tylko 56 kg, bez żadnych "kombinacji". Dziś moja Kinia kończy 3 miesiące, a mi po porodzie zostało 8 kg nadwagi. Ale mój mąż uważa że dobrze mi zrobiło te kilka kilogramów i wreszcie ma za co złapać :happy:

Do góry