reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

reklama
Anka,

Ja dzisiaj mam do moich pulchnych stópek, pulchne dłonie ... NIe wiem czy w nocy ktoś mnie napompował ? :szok: czuje sie jakbym miała czyjeś kończyny ... no i to może nie zniknąć po porodzie tak szybko, a i może się nasilić wg żrodel medycznych ... także nie brzmi to zbyt optymistycznie :-(

Dzisiaj mija tydzień od urodzenia Krzysia i na wadze ubyło mi 8 kg. Jeszcze 5 i wrócę do wagi sprzed ciąży.
W ciąży 70 kg
Przedtem 57 kg

Jej mi sie przytyło narazie 20 kilo:zawstydzona/y:jestem w 37 tygodniu, i mam nadzieje ze waga tez tak szybko poleci mi w dół po porodzie;-)gorzej z rozstepami z nimi powalcze napewno dłużej:-(
pozdrawiam:-)

Ja jeszcze sie nie wazylam, ale jestem bardzo szczupla wygladam jakbym wogule nie urodzila dzidzi,nie mam brzucha -zaden flaczek tez nie wisi!! mieszcze sie - po 5 dniach(zeszla opuchlizna)we wszystkie ubrania z przed ciazy.:tak: Zobaczycie jak wrocicie do wagi i wygladu sprzed ciazy .. serio glowa do gory ;-) Ja bylam w szoku jak mala wyskoczyla ..ze nie mam juz brzucha.

pozdrawiam.

Kasiulec,

No to piękni CI idzie.

Buziaczek,

To super z tym brzuszkiem ... :-) ja jestem ciekawa co u mnie nastąpi :dry:narazie wspominam czasy kiedy było widać mi stopy :-D a nie parówy z francuskim pedicurem :-p a ostatnio wagę omijam szerokim łukiem bo po co mam sobie humor psuć ;-)

Ja przezylam szok jak zwazylam sie w drugim miesiacu,to co zobaczylam przeszlo moje wyobrazenia,zgroblam okolo 6 kg,ale zaraz przypomnialam sobie ze ta waga musiala sie zmienic jzu troche na 2 miesice przed,gdyz rzucialam palenie i jadlam i jadlam......teraz jestem w 23 tyg i waze 71 tez masakra,mam nadziej z ezrzuce

reklama
Ja jestem 2 tygodnie po porodzie i waze 68,8 a w ciazy 78 jeszcze zostalo mi okolo 10 kilo:-Djak narazie waga stoi ale brzuszek juz duzo sie zmniejszyl

Do góry