elfiko
lipcowe mamy ´05
yes yes yes :-)Ja podejmuję, mogę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
yes yes yes :-)Ja podejmuję, mogę?
To dobrze nie podoba mi sie ta fryzura,przypomina mi hełmA ja gdzieś wyczytałam, że Rusin wcale nie obcięła włosów. To podobno peruka
Elfik, pieska mogę polecić, młody zawsze na koniec wyszczekanej serenady bije mu bravo Chyba mu się podoba?
A ja wczoraj miałam wolne. Bylismy na pogrzebie Michała chrzstnego.
Ale chciałam Wam opowiedzieć coś innego co bardzo mnie wczoraj zasmuciło. Maks bardzo za mną teskni. I naokrągło powtarza "mamunia". Im jest starszy tym gorzej :-( Wczoraj dzień wygladał nieco inaczej bo bylismy w domu do 10 rano razem z niania a wrócilismy dopiero o 20.30 wiec niania kładła go spac. Wczoraj rano nie było mowy zeby Maks poszedł do opiekunki kiedy ja byłam w domu. tylko do mnie. Przez to ze byłam dłuzej w domu niz w noramalny dzień jezscze bardziej się rozzalił i cały dzień było "mamunia" i mamunia :-( A jeszce gorzej wieczorem kiedy nie wróciłam jak zwykle z pracy. Dziś rano tez marudził i płakał kiedy widział ze się szykuje do pracy.
Mam przez to okropny stres i sama dziś ryczałam w domu:sick: :sick: :sick:
to lubie
czyli co? Zaczynamy?
Szczerości i tylko szczerość
Co myślicie o tym na prezent pod choinkę ?
DOMEK TELETUBISIÓW TELETUBBIES TELETUBIŚ W-WA!!! (145081070) - Aukcje internetowe Allegro
nie uważacie, że ta zabawka ma za małe elementy jak dla naszych maluchów ?
Kochana Nianiu ja Twój post odebrałam tak jak Hanti. Jesteś super mamą i bardzo wrażliwa osoba stąd te rozsterki zwiazane z Maksiem ale dasz rade!!Mały rośnie i juz niebawem nie bedzie tak szalał na twoim punkcie, przyjdzie czas na "Tatunia" hihi
Ja podejmuję, mogę?
To dobrze nie podoba mi sie ta fryzura,przypomina mi hełm
a pieska kupimy napewno dzieki Iwonko
Nianiu u nas jest to samo. mama sie nigdy nie nudzi a ja jestem z moim dzieckiem 24/dobe, za wyjatkiem dwoch dni kiedy zmywam sie na 4 godziny i Alek zostaje z tata.
Raz w przyplywie gniewu powiedzial, ze trzeba isc z Alkiem do psychologa Tracy pisze, ze u niektorych dzieci ta tesknota za matka utrzymuje sie dluzej i powinna ustapic do 18 miesiaca. Tak licze na to po cichutku, choc nei powiem przyjemnie mi, ze dziecko chce byc u mnie. Oczywiscie sa chwile kiedy chce sie uwolnic na 10 minut chocby.
cześć dziewczyny :-)
szybciutko "przeleciałam" co mnie ominęło i czuję zazdrość, że:
- wasze dzieci są większe :-( Julka waży 8,35 kg i ma 74cm
- wasze dzieci tak dużo mówią :-( Julka co najwyżej mama, tata, hau (pies), czasem choć...
- macie możliwość podrinkować :-)
- w większości wasze dzieci ładnie śpią w nocy - Julia jeszcze nie przespała żadnej bez pobudek :-(
- macie nawet pozytywne przejścia z nocnikami Julia swój nakłada na głowę (pusty i czysty, of kors, bo nigdy nic sie tam nie znalazło)
- i że macie czas na siedzenie w domu przed kompem :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
a ja zrobiłam obiad, wykąpałam i położyłam Julke spać, posprzątałam, uprałam, upiekłam rogaliki HANTI (nie udały się - to dlatego, że byłam zła i smutna w czasie pieczenia), wzięłam prysznic i zasnęłam przy 152 stronie "Cienia wiatru"
a dzisiaj znów "dołuję", więc nie zabieram sie za żadne wypieki
PS. jakie plany na Sylwestra?
Joł laski nebraski
Dzięki za wsparcie w sprawie włosów Kornela Wiedziałam, że doskonale wczujecie się w mojego nerwa . Tak czy inaczej, złość mi już minęła i teraz będę na mamę tylko trochę zła "dla zasady" ;-) Widziałam fotkę rumcajsa i wygląda mimo wszystko słodko. W końcu to nadal jest moje słoneczko, moje serduszko, mój kaszalotek, robaczek, kwiatuszek, kochane nózie, łapulki...ech, tęsknię :-(
ja na diecie nadal a od dzisiaj to juz dieta całkowita, do tej pory w łikendy jadłam coś słodkiego np. jakies ciastko rano do kawy a teraz mam post adwentowy zupełny.
Za to mó łoś zjada wszystko podwójnie
Ja Weroniki już do nas nie zabieram bo odkąd sama zasypia w łóżeczku to tylko tamto miejsce sie jej ze spaniem kojarzy a nasze łózko traktuje jak trampoline i tylko skacze zamiast spać.
Co do zębów to ja prędzej sędziwej starości dożyje niz sie tych zębów wszystkich doczekam