reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Oj Tusiaku kochany nie wiem co Ci doradzić nigdy nie byłam w takiej sytuacji wiec trudno mi dawac rady .Jakos tak nie wiem o czym pisac.
Ostatnio duzo we mnie przemyśleń dotyczacych mojego zycia. Napisałam list do Ojca i nie wiem czy go wysłac. Tak jakos często o nim myslę i płaczę, że tak postapił z nami, chciałabym aby się odezwał, juz nawet nie musi przepraszac, tylko niech bedzie tatą jakim był kiedyś, tym za którym tęsknię i płacze po nocach.
No takie smuty jakies mnie dopadają....
Co tam pozatym...
złapała mnie jakaś choroba - grypa czy inne cholerstwo,
Maja na szczęście zdrowa.
W miare mozliwosci zaglądam tutaj by sprawdzic co u was.
Widziałam w galeri śliczne cudaki nasze lipcowe
No i jestem pod wrazeniem jak chyba kazda urody Weroniki - poprostu jak z obrazka, oczy jej jak z bajki.
I szkoda mi włoskow Kornelka, takie superanckie loczki miał jak amorek.
Z listem może poczekaj jeszcze.. aż jakaś decyzja sie w Tobie narodzi czy wysyłać czy nie...
Zaglądaj do nas czasami to odpędzimy złe i smutne myśli. Teraz chyba taka pora roku,że kazdy ma swoje smuteczki :-(
Caluje Cie kochana i przesyłam wirtualnie dobre fluidy
Za komplementy dla córci dziekuje
elfiko
lipcowe mamy ´05
tak:A jak wygladała wczesniej?, bo jej nie kojarzę.
Bardzo mnie się podoba taka fryzurka na krótko, ale jak dla mnie ona ma trochę za wysokie czoło na tak krotka grzywke, ale nie jest żle.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Baby, jak chcecie się pośmiać, to polecam :-)
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/
Tusiaku, nie wiem co Ci napisać, bardzo smutne są takie historie jak Twoja... ale może warto spróbować, bo życie tak szybko mija i z czasem może być za późno ?? trzymam kciuki kochana ! wyślij ten list, będziesz wiedziała, że przynajmniej próbowałaś....
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/
Tusiaku, nie wiem co Ci napisać, bardzo smutne są takie historie jak Twoja... ale może warto spróbować, bo życie tak szybko mija i z czasem może być za późno ?? trzymam kciuki kochana ! wyślij ten list, będziesz wiedziała, że przynajmniej próbowałaś....
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Odpada, wszystko co słodkie precz na 24 dni!!
Dotyczy to nawet napojów- cola, słodkie soki, cukier dodawany do napojów. WSZYSTKO
co Ty na to Edytko? Podejmujesz wyzwanie?
Ja podejmuję, mogę?
Mi się Rusin jakoś i tak i tak podoba, chociaż te króciutkie włoski dodały jej takiej powagi
Tusiu smuteczki odgoń w cholere... A z listem zrób tak jak dyktuje ci serce!! Mam nadzieje ze wszystko ułoży się po twojej myśli.
Tusiu smuteczki odgoń w cholere... A z listem zrób tak jak dyktuje ci serce!! Mam nadzieje ze wszystko ułoży się po twojej myśli.
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
A ja gdzieś wyczytałam, że Rusin wcale nie obcięła włosów. To podobno peruka
Tusiu, przykro mi, że do Twoich smuteczków dowaliłam jeszcze łopatą kolejne, związane z nową fryzurą Kornelka :-( ;-) Ale żeby Cię pocieszyć napiszę, że on nadal ma podobno loczki, tylko że krótkie. I za jakiś czas będzie ich znowu więcej ;-) A wracając do głównego tematu- uważam, że masz bardzo dobre serducho. To nie jest łatwe wybaczyć ojcu lub matce. Myślę, że zostaniesz za to nagrodzona, nawet się nie obejrzysz kiedy
Elfik, pieska mogę polecić, młody zawsze na koniec wyszczekanej serenady bije mu bravo Chyba mu się podoba?
Tusiu, przykro mi, że do Twoich smuteczków dowaliłam jeszcze łopatą kolejne, związane z nową fryzurą Kornelka :-( ;-) Ale żeby Cię pocieszyć napiszę, że on nadal ma podobno loczki, tylko że krótkie. I za jakiś czas będzie ich znowu więcej ;-) A wracając do głównego tematu- uważam, że masz bardzo dobre serducho. To nie jest łatwe wybaczyć ojcu lub matce. Myślę, że zostaniesz za to nagrodzona, nawet się nie obejrzysz kiedy
Elfik, pieska mogę polecić, młody zawsze na koniec wyszczekanej serenady bije mu bravo Chyba mu się podoba?