reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ah no i jak bym mogla zapomeniec
Ewelinko spelnienia marzen! Jak najwiecej czasu dla siebie, wiecznie wspaniałego męża, kochanych , grzecznych i niechorujacych dzieci.
Nich każdy dzień przynosi coś przyjemnego.
Oczywiscie sukcesow w nauce!
:tak: :tak: :tak:

reklama
Kobitki ja wpadam sie na dzisiaj pozegnac z Wami.
Za półtorej godzinki przychodza do mnie koleżanki ,
mam winko,salatke i zakaski rożnorakie.
Nie wiem o której skończymy imprezowac wiec pewnie sie już dzisiaj nie pojawie.
papa babulki
Niuńka wypije kieliszek winka za Twoje zdrówko :tak:

P.s. Pisze na nowej wypasionej bezprzewodowej klawiaturze i klikam sobie nowa myszka do kompletu :-p

Dziewczyny jutro mija tydzien jak choruje. Nie mam gorączki, meczy mnie straszny kaszel, drapie mnie tam ciagle i boli gardło, w sumie te gardło to juz chyba od kaszlenia tak kłuje. Co to moze byc? Do lekarza nie chce isc bo przepisze mi pewnie antybiotyki i tyle a ja ich nie chcę. Znacie jakies sposoby domowe tego leczenia, bo wypluje zaraz płuca.

tusia a lubisz czosnek ????? jesli tak to faszeruj sie czosnkiem a na kaszel chyba syrop z cebuli :baffled: ale co to to nie jestem pewna ale chyba tak bo jest jeszcze z selera dobry ale nie wiem czy to nie ogolnie na przeziebienie hmmm

a moze jakies tabletki w aptece zapytaj jak mokry top wykrztusne jak nie to cos napewno ci doradzi farmaceutka
a moze to alergiczne ??

Nadrobiłam.
Buuu:no: nikt o mnie nie pamięta:no:

U nas oki. Wczoraj Mati zaliczył drugi raz w życiu fryzjera(Iwon;-);-);-)), trochę było płaczu...ale mimo wszytko jakoś było i teraz wygląda super!Dodam, że ten fryzjer to z mojej inicjatywy, bo Matejowi włoski się nie kręcą!:-)

tak wogole to witam wieczorowa pora ja tylk ona sekundeczke wpadam...............

u nas jako tako po malutku obecnie tymi spi mlody na kolacji z roboty

a ja mam powoli dolki wiecei swieta sie zblizaja i mozliwe ze pojedziemy na 2 tyg do polski i co ciesze sie ogromnie !!!!!!!! ale z drugiej strony dochodzi do mnie mysl ze chlopcy sie beda bawic i cieszyc soba i nami na wzajem i co po tym pieknym b krotkim czasie bedziemy znowu musieli sie rozstac na niewiadomo ile :-(........................rety no masakra tymbardziej ze nie bylismy nigdy w domciu tylko ot tak na chwile........................a pozneij znopwu trzeba sie rozstac :baffled::-(
ehhhh posrane to wszystko..............................

ZALEGłE SERDECZNE żYCZONKA DLA SOLENIZANTEK:ANI G. I NIUŃKI.
101840xl4.jpg

reklama
Nadrobiłam.
Buuu:no: nikt o mnie nie pamięta:no:

brunetko nie lam sie o mnie tez nie ;-) (tak zartem ;-))

no i poprosimy fotke mateuszka :tak:

a i miala m pisac rozwalila mnie otka hehe w kalpeczkach maminych pod kolor nawet sobie dopasowala modelka..........no ale ka ona tak slodko cukier bedzie zajadala to modelka nie bedzie ;-)

Do góry