reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Tusia a może to jest krtań, bo bardzo trudno jest na początku odróżnić ból gardła od krtani.
Masz zmieniony głos? Jeśli tak to pewnie krtań
Dawniej chorowałam ta to ciulostwo co miesiąc
To był właśnie kaszel ból krtani i ogólne osłabienie
Jedyne co mi pomagało to HOMEOVOX tabletki homeopatyczne do sania, ssie się je po 2 tabletki co godzinę więc prawie cały czas u mnie sprawdziły się rewelacyjnie

reklama
Sorki dziewczyny, ale miałam dziś cięzki dzien i dosłownie oczy się mi zamykają. NIe dam rady jednak dziś posiedziec.
Dobranoc!

Cześc dziewczyny... Pamiętacie mnie jeszcze........? Bywam tu często ale poczytuje Was, bo nie bardzo mam czas napisac coś. dzisiaj się zmobilizowałam iiiiiiiiiiiiiiii Piszę!....... krzyczę!.......... chwalę się!!!........... że może w lipcu a pewnie w sierpniu - znając życie urodzi nam się braciszek albo siostrzyczka Gabryśki. Bardzo jestem szczęśliwa. fajnie, że tak nam się udało..... i mam nadzieję, że uda nam się do końca ciąży jakoś przetrwac szczęśliwie................
Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam ciążowe fluidki..... do roboty kobietki.............(i mężczyźni..):-) :-) :-) :-) :-)

fiu fiu mooma to szczere gratulacje !!!!!!!!!!!!!! no i zagladaj do nas czesciej a raczej skrobnij cos czasem !! ......................jak sie czujecie jak tam gabrysia ?

Dzięki Kredziu u nas w porządku, Gabryśka zdrowa , rośnie jak wściekła, ale......... niestety jeszcze sama nie chodzi......... prawdopodobnie jest to normalne do 18 mies. dzieci maja na to czas, ale ja oczywiście sie przejmuje i latam po lekarzach bo czytam ,że wasze maluchy śmigają juz dawno.........
No i czekamy już do półtora roczku....i zobaczymy, faktycznie juz coraz odważniej łazi to moje dziecko. Bo jak to ortopeda ostatnio powiedział, że jedyne co jej brakuje to. odwagi.........
I tak czekamy, az nasza księżniczka się odważy..........
Ja się czuje jak nie w ciąży jeszcze właściwie żadnych objawów ciążowych uprzykrzających życie. Oby tak dalej.....

Czesc z wieczora:tak:

Wiki ty nas chyba czytasz, ale malocos piszesz. ja jestem ciekawa jak tam karmienie piersia zakonczone? Pamietam ile mialas problemow, ze synus nei chcial jes niczego innego.

Kredzia nei mysl juz o koncu wakacji w Polsce tylko o poczatku. jejku jak ja bym tak myslala to nigdy bym sie nei cieszyla z tego, ze jade kochana :elvis:

Moona GRATULACJE:tak: :tak: :tak: Pisz cos wiecej co u Was???

Brunetko koniecznie zdjecie Twojego pienego synka w nowym fryzie:tak:

reklama
a ja mykam do łazienki ;-)
dzis postanowiłam wysmarowac sie na noc kremem z wit.A-mocno nawilzajacy krem,mam wrazenie ze moja skora twarzy jest jakas szorstka :baffled: ide zrobic peeling i ten krem
wiec mykam
jutro rano pobudka i do szkołki grzecznie :cool2:
a po szkole mam godzine przerwy i lece na pierwsze zajecia angielskiego :-)
strasznie sie ciesze

do usłyszonka ;-)

Do góry