reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej dziewczyny

przepraszam ze od paru dni sie nie oddzywam ino was podczytuje by wiedziec co u was słychac

ostatnio nie mam weny do pisania....jestem poprostu zmeczona
siedze po nocach w ksiazkach i zeszytach
w dzien cały czas jestem sama z Milenka i swoje postanowienia w zycie wprawiłam
nie wiem czy pamietacie ale obiecałam sobie ze nie bede siedziec przed kompem jak Mili nie spi,a jak juz idzie spac to sprzatam mieszkanie,gotuje obiad i dalej do nauki jesli mi czasu zostanie

bardzo mi zalezy na bdb zakonczeniu szkoły i na zdaniu matury- chyba wreszcie przejrzałam na oczy w wielu sprawach.....chyba dorosłam w jakims stopniu :confused: teraz wiem ze jesli sie nie wyucze to nigdy nie bede tym kim chciałabym byc w przyszłosci....

Karol pracy w Danii nie dostał dlatego ze nie ma doswiadczenia przy pracy z drewnem
i chyba to zaważyło....+ze w szkole odnosze ostatnio małe sukcesy :happy: z czego jestem dumna z siebie no i rowniez to chyba mi oczy otwarło ze jesli chce to potrafie:tak:

za miesiac zdaje całą pierwsza klase z j.rosyjskiego
tone w kserówkach :szok:
a wogole to w grudniu zaczynają sie pierwsze egzaminy które nie sa obowiazkowe ale jak sie podejdzie i zda to ma sie spokoj w styczniu i tak zamierzam pozdawac wszystko w grudniu :tak:

a w styczniu.............STÓDNIÓWKA!!! teraz pojde i sobie nie odpuszcze bo wiem ze do maturki podejde :-) stodniowka sie zapowiada naprawde bombowo i jeszcze w lux restauracji z zespołem :-D
Karlos jest chetny na taka zabawe

reklama
No i zmyly sie baby wszystkie to moze i ja wezme sie za szukanie pracy.

Wiecie, Slawek wlasnie wrocil z pracy (roznie ma konczyc) i do drugiej idzie na 17-sta a teraz u mnie 11:50 wiec moze nie bedzie tak zle. Jako, ze Alek usna 15 minut temu, on tez sie polozyl:dry:

Kredzia, rozbrajająca fotka uśpionych chłopaków :-) A Kornel zasypia po ciemku :tak:

/quote]

:elvis:dzieki iwonko:elvis:

kochane dziekuje za odpowiedzi w sprawie zasypiania :elvis::elvis::elvis:

a no galezlka tez mi sie ostatnio tesknilo troszke za tymi posiedzeniami na laweczce czy w ogrodku jak tymi spal w wozku :tak:...............

a lila tez kiedys sie zastanawilam czemu jej nie ma ostanio byla przed ur karola czyli wszystkimi swietymi.................pomyslalam ze moze albo odcieli jej neta bo nie zaplacili ;) albo nas sprawdza ;) czy sie o nia martwimy :elvis: ..........bo mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo

moje odchudzanie trwa nadal
waga stanęła mi na 96kg ale dzis wreszcie ruszyła w dół i tak pokazała mi dzisiaj 95,7kg ale dla mnie to ogromna radocha ze wreszcie widze znow postęp :-D

po zwazeniu pokusiłam sie na.....przymierzenie spodni jeansowych, które kupiłam w marcu ale brakowało mi paru centymetrow by sie zapiac :cool2: ale je kupiłam bo były w promocji za ok.40zł

i wiecie co?
zapięłam się dzis w nich :szok: :szok: :szok: !!!!!
I'M HAPPY!!!!!!!!!

gazelka jak dla mnie czadzik 1 no i ta ruda nie wiem czyba 2 spoko sa

ja tez cos musze z wlosami zrobic nie wiem troszke bym chciala takie dlugie miec ale z drugiej strony dobijaja mnie (i tak chodze prawie caly czas w zwiazanych) moze jakiejs lekkosci im nadac bo mam grube bardzo no grube ;) wlosy i sztywne jak druty moze cos pocieniowac troszke..........mysle...........ostatnio masznka do golenia przody sobie sama pocieniowalam :-p

kolorowa_kredka;939982a lila tez kiedys sie zastanawilam czemu jej nie ma ostanio byla przed ur karola czyli wszystkimi swietymi.................pomyslalam ze moze albo odcieli jej neta bo nie zaplacili ;) albo nas sprawdza ;) czy sie o nia martwimy :elvis: ..........bo mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo[/quote pisze:
hihiiii Kredzia :-) ;-) debesciaro jedna

neciora mam
rachunki teraz JA pilnuje i wszystko jest placone na bierząco tagze neta napewno mi nie odetna hihiiiii

dzis juz dwie godziny prasowałam i mam juz z głowy
teraz tylko podłogi mi zostały
ale dzis mam chyba lepszy humorek to z wami posiedze:-)

to odchudzanie ma ten minus ze działa na moją psyche jakos dołująco

ogolnie ja sie ciesze ze chudne,ze sie zmotywowałam chociaz w zasadzie motywacji zadnej nie mam.....jedyne o czym mysle to to ze chce byc zdrowa,ale nie zeby np. ubrac sie w jakies ciuchy w mniejszym rozmiarze to nie.....nie to mną kieruje....tylko zdrowie

kolana mi nawalają....znowu wróciło mi to co mialam w 04 roku....czyli kłania sie laseroterapia i bardzo drogie leczenie:baffled: jak mi to ortopeda tłumaczyła
ze np kolano ma politure(mialam sobie tak wyobrazic jak mi tłumaczyła) a moje jej nie ma i przez to mi skacze przy zginaniu i boli

no i powrociło
bardzo mnie bola kolana:zawstydzona/y: :-( :-(
ale do lekarza nie pojde bo te leki tyle kasiurki.....
mam nadzieje ze jakos minie samo

no i kregosłup...neurolog sie kłania.....

no i jakos przez to mam smuteczki i to tez sprawiało ze nie pisałam te pare dni
jakies dołki mam:-( ktorych nie lubie jak mnie nawiedzaja :no:

lila :elvis: gratulacje dietki tego ze stwierdzasz ze dojrzalas ...............nauka i inne spojrzenie na niektore sprawy !!
kurcze ja jakos tez taka do dupy jestem ostatnio siadam czasami ale jakos tak nie klei mi sie nic i nie wiem co mam komu pisac tzn wiem ale jkaos nie moe nic napisac eh..........

moze to ze dostalam dzis @ i moje napiecie przed nia, 2 dni czacha mi pekala i do slodkiego ciagnelo mnie potwornie normalnei stalo ciastko na stole i tak kilka razy co rpzechodzilam to normalnie podchodzilam do niego i odchodzilam jak jakas maniaczka ale sie powstrzymalam w koncu 3 dni sie katowalam dzis na szczescie zjedli ale sa inne bo tu bez slodkiego ani rusz a pozneij sie dziwia ze grubi ze wyglada jakby w 9 miesiacu ciazy byla (tesciowa) no ale ja sie nie dalam temu panetonowi ;) bo wiem ze jak bym kawalek zjadla to bym wpieprzyla jak swinia pozniej duzo wiecej !

no ok wieszam pranko i mykam

martus siwietnie ze nie jest tak zle z ta praca S :tak:

aniu wytrwania w nauce psiaka niewycia

elficzku na twoje dolinki :elvis::elvis:

no i nie wiem komu jeszcze co chialam.......................

spadam

jeszcze doluje mnie to ze tesciowa caly dzien w domu tz tydzien bo ma nocki !!!!! nmasakra !!!!!!!! gery ma teraz na 2 zmiane wiec za tydzien ona 2 a on pierwsza i niezgrani znowu ehhh czekam na czas az im sie przestawi cos i beda mieli znowu oboje na 2 zmiane !!!!!!!!!1

reklama
Do góry