reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hello z wieczora.

u nas zasypianie w ciemnosci totalnej i wrecz słyszałam ze to dobre dla oczu aby nic sie nie swieciło...ale jaka jest prawda , nie wiem

Kredziu konkurs jest na babyboom i wierszyk miał dotyczyc myscia raczek i zawierac słowa spish, splash, splosh (bo to palmolivu nowe produkty do mycia)
https://www.babyboom.pl/forum/konkurs/index.php?page=3
to link do głosowania, mój wierszyk:
Mały pingwin chętnie myje
brudne rączki, buźkę, szyję
Grzeczny jest, bo choc się brudzi
to przy myciu nie marudzi
Splish, splash, splosh
Splosh, spish, splash
i juz czyste rączki masz
Myjcie raczki drogie dzieci
taki mały to sekrecik
ze kto często ręce myje
bez bakterii sobie życie
Splish, splash, splosh
Splosh, spish, splash
i juz czyste rączki masz

to na czerwono wycieli :confused::confused::confused:

Hejoo:-)
głos oddany :tak: :tak:

reklama
ale jestem śpiąca
moje dziecko wstało dzisiaj o 6.30 :-( załamka
do tego wszystkiego dochodzi sytuacja w domu...... koszmar :-(

A moje dziecko wstało dziś o 6-tej wypiło mleczko i znowu zasnęło (razem ze mną). Spałyśmy do 11-tej :szok: :tak: :tak: :tak: :szok: :eek: . Jestem cudnie wyspana:tak: :tak: :-) :-) :elvis: :cool2:

POstanowilam cos zrobic z wlosami. I mam takie typy na razie:

typ 1

typ 2

typ 3 (ta z prawej)

typ 4

typ 5

Nie patrzcie tylko na kolory. Juz zdecydowalam ze zostaję przy naturalnyc, tylko zrobię kilka pasemek na rozjaśnienie, albo w czerwieni, żeby ożywić buzię :)

No i trzeba wziąć pod uwagę, że:
- im bardziej roztrzepane, tym mi lepiej
- nie mogę mieć na głowie "kasku" - czyli odpada grupa czy napuszona grzywa
- ma się szybko układać i trzymac caly dzień

Ale jestem wybredna, hi hi. Niestety pracująca mama nie ma za dużo czasu, żeby rano stac przed lustrem. A wyglądać chce dobrze ;-) :tak: :-D

najbardziej podoba mi się typ 2 :tak: :tak:

Dzień Dobry dziewczynki. Zdjecia kozaków zrobiłam, ściągnęłam z aparatu i mam na kompie w domu. I mama nadzieje, ze wkleje. Postaram się dzis :tak:

Dasaria jak tam rozmowa kwalifikacyjna łosia??[/quote]

Nianiu- czekam na zdjęcia z utęsknieniem:tak: :tak: ;-) , bo w piatek wybierem się na zakupy kozaczkowe i potrzebuję inspiracji :tak: :-) ;-)

rozmowa łosia w sumie poszła ok, ale za taka kasę niech na drzewo spadają :tak: :wściekła/y: :wściekła/y: :cool2: :cool2: ;-)

wow Dasaria, ale masz super ze tyle pospałyscie :)

oczywiscie wszystkim dziekuje za głosy i wierszyk juz rzeczywiscie w całosci

a pies mój dzis najwiecej wytrzymał 1 minute i 15 sekund ...moze jutro bedzie lepiej

Lila, gratuluje wyników w szkole :) i na wadze :)

Kredzia jak masz długie, grube i sztywne włosy to moze zrób sobei taki fryz jak kiedys Asia pokazywała jak Ashley Simpson
Ashley-Simpson-main.jpg

wow Dasaria, ale masz super ze tyle pospałyscie :)

oczywiscie wszystkim dziekuje za głosy i wierszyk juz rzeczywiscie w całosci

a pies mój dzis najwiecej wytrzymał 1 minute i 15 sekund ...moze jutro bedzie lepiej

Aniu - współczuję wycia, szkoda, że Tracy nie napisała książki o wychowywaniu psów ("język psa") :-) ;-) :cool2: :eek:

reklama
Do góry