reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hello z wieczora.

u nas zasypianie w ciemnosci totalnej i wrecz słyszałam ze to dobre dla oczu aby nic sie nie swieciło...ale jaka jest prawda , nie wiem

Kredziu konkurs jest na babyboom i wierszyk miał dotyczyc myscia raczek i zawierac słowa spish, splash, splosh (bo to palmolivu nowe produkty do mycia)
https://www.babyboom.pl/forum/konkurs/index.php?page=3
to link do głosowania, mój wierszyk:
Mały pingwin chętnie myje
brudne rączki, buźkę, szyję
Grzeczny jest, bo choc się brudzi
to przy myciu nie marudzi
Splish, splash, splosh
Splosh, spish, splash
i juz czyste rączki masz
Myjcie raczki drogie dzieci
taki mały to sekrecik
ze kto często ręce myje
bez bakterii sobie życie
Splish, splash, splosh
Splosh, spish, splash
i juz czyste rączki masz

to na czerwono wycieli :confused::confused::confused:

Hejoo:-)
głos oddany :tak: :tak:

reklama
ale jestem śpiąca
moje dziecko wstało dzisiaj o 6.30 :-( załamka
do tego wszystkiego dochodzi sytuacja w domu...... koszmar :-(

A moje dziecko wstało dziś o 6-tej wypiło mleczko i znowu zasnęło (razem ze mną). Spałyśmy do 11-tej :szok: :tak: :tak: :tak: :szok: :eek: . Jestem cudnie wyspana:tak: :tak: :-) :-) :elvis: :cool2:

POstanowilam cos zrobic z wlosami. I mam takie typy na razie:

typ 1

typ 2

typ 3 (ta z prawej)

typ 4

typ 5

Nie patrzcie tylko na kolory. Juz zdecydowalam ze zostaję przy naturalnyc, tylko zrobię kilka pasemek na rozjaśnienie, albo w czerwieni, żeby ożywić buzię :)

No i trzeba wziąć pod uwagę, że:
- im bardziej roztrzepane, tym mi lepiej
- nie mogę mieć na głowie "kasku" - czyli odpada grupa czy napuszona grzywa
- ma się szybko układać i trzymac caly dzień

Ale jestem wybredna, hi hi. Niestety pracująca mama nie ma za dużo czasu, żeby rano stac przed lustrem. A wyglądać chce dobrze ;-) :tak: :-D

najbardziej podoba mi się typ 2 :tak: :tak:

Dzień Dobry dziewczynki. Zdjecia kozaków zrobiłam, ściągnęłam z aparatu i mam na kompie w domu. I mama nadzieje, ze wkleje. Postaram się dzis :tak:

Dasaria jak tam rozmowa kwalifikacyjna łosia??[/quote]

Nianiu- czekam na zdjęcia z utęsknieniem:tak: :tak: ;-) , bo w piatek wybierem się na zakupy kozaczkowe i potrzebuję inspiracji :tak: :-) ;-)

rozmowa łosia w sumie poszła ok, ale za taka kasę niech na drzewo spadają :tak: :wściekła/y: :wściekła/y: :cool2: :cool2: ;-)

wow Dasaria, ale masz super ze tyle pospałyscie :)

oczywiscie wszystkim dziekuje za głosy i wierszyk juz rzeczywiscie w całosci

a pies mój dzis najwiecej wytrzymał 1 minute i 15 sekund ...moze jutro bedzie lepiej

Lila, gratuluje wyników w szkole :) i na wadze :)

Kredzia jak masz długie, grube i sztywne włosy to moze zrób sobei taki fryz jak kiedys Asia pokazywała jak Ashley Simpson
Ashley-Simpson-main.jpg

wow Dasaria, ale masz super ze tyle pospałyscie :)

oczywiscie wszystkim dziekuje za głosy i wierszyk juz rzeczywiscie w całosci

a pies mój dzis najwiecej wytrzymał 1 minute i 15 sekund ...moze jutro bedzie lepiej

Aniu - współczuję wycia, szkoda, że Tracy nie napisała książki o wychowywaniu psów ("język psa") :-) ;-) :cool2: :eek:

reklama
Do góry