reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Jeny, ale tu pustki. Od 16 ani jednego posta...
Wczoraj wam się pochwaliłam kupką nocnikową Maćka. Za to dzisiaj było tak: po kaszce i po kąpieli, pokazuje mi na pieluchę, pytam go, czy będzie robił kupkę, on na to "taa". No to lecę po nocnik, wracam do pokoju, a ten kuca i za nic nie da się posadzić na nocnik :-) No i efekt taki, że kupa wylądowała w pieluszce :-(

reklama
Ja tez opowiem o zdolniactwie Jasia. Dzis dobral sie do mojej torebki i znalazl tam puste opakowanie po husteczkach do nosa. Popaczyl na mnie Jasio i znaczaca kiwnal glowa w strone kosza na smieci. Dalam pozwolenie bez slowa a ten marsz do kosza na smieci i wyrzucil zbedny papierek. Ale kumaty porzadnis;-)

ale tu cisza :szok:
zaraz do was zasiadam tylko otworze sobie Karmi Selua- sprawdzam czy Iwonka miala racje i czy rzeczywiscie takie pyszne :tak:
Moje dziecko dzisiaj powiedziało IPCIO czyli hipcio taki gumowy do kąpieli :tak: a caly dzien poza tym ipcio mowila tylko mama i baba :baffled:

Kredzia? tesciowa ci dogryza ze masz za duzo kg?
no i dobrzez rozumialam ze zaczełas sie odchudzac? :-)

nieee lila nawet nie smie mi dogryzac ;) chyba sie boi hehe ale ona placze ze wyglada jak by byla w 9-tym miesiacu ale rzre slodkie na maksa codziennie cos musza jesc jakies ciastka !! a mi wczoraj kupili na probe jablka dietetyczne :szok: ciekawe co to za jablka (ponoc dla dietetykow specjalne) wiecie nie wiem ale wygladaja jak u nas te jablka zielone i tak smakuja .............

a co do odchudzania to walcze juz od dawien dawna tylko ze jakos kipsciuchno mi idzie co poszlo lepiej to zaraz nabilam............widac to na odchudzajacym watku ;) ale dzis mimo niedogodnosci tej @powatej to czuje sie niezle bo nie czuje sie juz taka napapowana jak balon !!

no no kochane gratuluje ipcia ! i porzadnickiego jasia :tak:

ale tu puistkowie !

aniu moze cos w tym stylu jeszcze nie wiem sama.....................

dasaria no no to rekord jakis :eek::tak:

o rany ale mamy zdolniachy u lipcówek...Klaudus, moze to chwilowy brak przyjaźni z nocniczkiem, mysle ze to wielki sukces ze Macius juz kuma co to kupka i z czasem (na pewno szybciej niz u nas) zacznie robic na nocniczek...a Jasio czysioch ze ho ho :)
Elfiku widzisz, znów Ci sie panna rozkręca

a co do spadku wagi to mnie tak żołądek boli ze jesc nie mogę i juz mi tylko 1,5 kg do celu zostało ( w 1,5 tygodnia 5 kg. niby dobrze ale jakim kosztem)

jestem
Aniu a ja ostatnio to mam odwrotnie i stres powiduje u mnie zwiększony apetyt a w związku z tym,ze ciagle sie czyms ostatnio stresuje to tez jem duzo wiecej
teraz np kanapki :-p

Elfik jak ja Ci zazdroszę tych kanapek...

no mam nadzieje ze uda Ci się wkleic filmik bom ciekawa ...:)

kurcze musze uciekac. teraz jak kuba spi w pokoju z kompem to nie ma mowy o wieczornym babybooomowaniu :( zaraz usypiam łobuza i ide do męza który coraz bardziej gra mi na nerwach >:[

reklama
Elfik jak ja Ci zazdroszę tych kanapek...

no mam nadzieje ze uda Ci się wkleic filmik bom ciekawa ...:)

kurcze musze uciekac. teraz jak kuba spi w pokoju z kompem to nie ma mowy o wieczornym babybooomowaniu :( zaraz usypiam łobuza i ide do męza który coraz bardziej gra mi na nerwach >:[
to dobranoc Aniu ja zaraz uciekam na serialik a filmik jutro wkleje jak sie da :tak:

Do góry