reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jeny, ale tu pustki. Od 16 ani jednego posta...
Wczoraj wam się pochwaliłam kupką nocnikową Maćka. Za to dzisiaj było tak: po kaszce i po kąpieli, pokazuje mi na pieluchę, pytam go, czy będzie robił kupkę, on na to "taa". No to lecę po nocnik, wracam do pokoju, a ten kuca i za nic nie da się posadzić na nocnik :-) No i efekt taki, że kupa wylądowała w pieluszce :-(

reklama
Ja tez opowiem o zdolniactwie Jasia. Dzis dobral sie do mojej torebki i znalazl tam puste opakowanie po husteczkach do nosa. Popaczyl na mnie Jasio i znaczaca kiwnal glowa w strone kosza na smieci. Dalam pozwolenie bez slowa a ten marsz do kosza na smieci i wyrzucil zbedny papierek. Ale kumaty porzadnis;-)

ale tu cisza :szok:
zaraz do was zasiadam tylko otworze sobie Karmi Selua- sprawdzam czy Iwonka miala racje i czy rzeczywiscie takie pyszne :tak:
Moje dziecko dzisiaj powiedziało IPCIO czyli hipcio taki gumowy do kąpieli :tak: a caly dzien poza tym ipcio mowila tylko mama i baba :baffled:

Kredzia? tesciowa ci dogryza ze masz za duzo kg?
no i dobrzez rozumialam ze zaczełas sie odchudzac? :-)

nieee lila nawet nie smie mi dogryzac ;) chyba sie boi hehe ale ona placze ze wyglada jak by byla w 9-tym miesiacu ale rzre slodkie na maksa codziennie cos musza jesc jakies ciastka !! a mi wczoraj kupili na probe jablka dietetyczne :szok: ciekawe co to za jablka (ponoc dla dietetykow specjalne) wiecie nie wiem ale wygladaja jak u nas te jablka zielone i tak smakuja .............

a co do odchudzania to walcze juz od dawien dawna tylko ze jakos kipsciuchno mi idzie co poszlo lepiej to zaraz nabilam............widac to na odchudzajacym watku ;) ale dzis mimo niedogodnosci tej @powatej to czuje sie niezle bo nie czuje sie juz taka napapowana jak balon !!

no no kochane gratuluje ipcia ! i porzadnickiego jasia :tak:

ale tu puistkowie !

aniu moze cos w tym stylu jeszcze nie wiem sama.....................

dasaria no no to rekord jakis :eek::tak:

o rany ale mamy zdolniachy u lipcówek...Klaudus, moze to chwilowy brak przyjaźni z nocniczkiem, mysle ze to wielki sukces ze Macius juz kuma co to kupka i z czasem (na pewno szybciej niz u nas) zacznie robic na nocniczek...a Jasio czysioch ze ho ho :)
Elfiku widzisz, znów Ci sie panna rozkręca

a co do spadku wagi to mnie tak żołądek boli ze jesc nie mogę i juz mi tylko 1,5 kg do celu zostało ( w 1,5 tygodnia 5 kg. niby dobrze ale jakim kosztem)

jestem
Aniu a ja ostatnio to mam odwrotnie i stres powiduje u mnie zwiększony apetyt a w związku z tym,ze ciagle sie czyms ostatnio stresuje to tez jem duzo wiecej
teraz np kanapki :-p

Elfik jak ja Ci zazdroszę tych kanapek...

no mam nadzieje ze uda Ci się wkleic filmik bom ciekawa ...:)

kurcze musze uciekac. teraz jak kuba spi w pokoju z kompem to nie ma mowy o wieczornym babybooomowaniu :( zaraz usypiam łobuza i ide do męza który coraz bardziej gra mi na nerwach >:[

reklama
Elfik jak ja Ci zazdroszę tych kanapek...

no mam nadzieje ze uda Ci się wkleic filmik bom ciekawa ...:)

kurcze musze uciekac. teraz jak kuba spi w pokoju z kompem to nie ma mowy o wieczornym babybooomowaniu :( zaraz usypiam łobuza i ide do męza który coraz bardziej gra mi na nerwach >:[
to dobranoc Aniu ja zaraz uciekam na serialik a filmik jutro wkleje jak sie da :tak:

Do góry