reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hej dziewczyny

przepraszam ze od paru dni sie nie oddzywam ino was podczytuje by wiedziec co u was słychac

ostatnio nie mam weny do pisania....jestem poprostu zmeczona
siedze po nocach w ksiazkach i zeszytach
w dzien cały czas jestem sama z Milenka i swoje postanowienia w zycie wprawiłam
nie wiem czy pamietacie ale obiecałam sobie ze nie bede siedziec przed kompem jak Mili nie spi,a jak juz idzie spac to sprzatam mieszkanie,gotuje obiad i dalej do nauki jesli mi czasu zostanie

bardzo mi zalezy na bdb zakonczeniu szkoły i na zdaniu matury- chyba wreszcie przejrzałam na oczy w wielu sprawach.....chyba dorosłam w jakims stopniu :confused: teraz wiem ze jesli sie nie wyucze to nigdy nie bede tym kim chciałabym byc w przyszłosci....

Karol pracy w Danii nie dostał dlatego ze nie ma doswiadczenia przy pracy z drewnem
i chyba to zaważyło....+ze w szkole odnosze ostatnio małe sukcesy :happy: z czego jestem dumna z siebie no i rowniez to chyba mi oczy otwarło ze jesli chce to potrafie:tak:

za miesiac zdaje całą pierwsza klase z j.rosyjskiego
tone w kserówkach :szok:
a wogole to w grudniu zaczynają sie pierwsze egzaminy które nie sa obowiazkowe ale jak sie podejdzie i zda to ma sie spokoj w styczniu i tak zamierzam pozdawac wszystko w grudniu :tak:

a w styczniu.............STÓDNIÓWKA!!! teraz pojde i sobie nie odpuszcze bo wiem ze do maturki podejde :-) stodniowka sie zapowiada naprawde bombowo i jeszcze w lux restauracji z zespołem :-D
Karlos jest chetny na taka zabawe

reklama
No i zmyly sie baby wszystkie to moze i ja wezme sie za szukanie pracy.

Wiecie, Slawek wlasnie wrocil z pracy (roznie ma konczyc) i do drugiej idzie na 17-sta a teraz u mnie 11:50 wiec moze nie bedzie tak zle. Jako, ze Alek usna 15 minut temu, on tez sie polozyl:dry:

Kredzia, rozbrajająca fotka uśpionych chłopaków :-) A Kornel zasypia po ciemku :tak:

/quote]

:elvis:dzieki iwonko:elvis:

kochane dziekuje za odpowiedzi w sprawie zasypiania :elvis::elvis::elvis:

a no galezlka tez mi sie ostatnio tesknilo troszke za tymi posiedzeniami na laweczce czy w ogrodku jak tymi spal w wozku :tak:...............

a lila tez kiedys sie zastanawilam czemu jej nie ma ostanio byla przed ur karola czyli wszystkimi swietymi.................pomyslalam ze moze albo odcieli jej neta bo nie zaplacili ;) albo nas sprawdza ;) czy sie o nia martwimy :elvis: ..........bo mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo

moje odchudzanie trwa nadal
waga stanęła mi na 96kg ale dzis wreszcie ruszyła w dół i tak pokazała mi dzisiaj 95,7kg ale dla mnie to ogromna radocha ze wreszcie widze znow postęp :-D

po zwazeniu pokusiłam sie na.....przymierzenie spodni jeansowych, które kupiłam w marcu ale brakowało mi paru centymetrow by sie zapiac :cool2: ale je kupiłam bo były w promocji za ok.40zł

i wiecie co?
zapięłam się dzis w nich :szok: :szok: :szok: !!!!!
I'M HAPPY!!!!!!!!!

gazelka jak dla mnie czadzik 1 no i ta ruda nie wiem czyba 2 spoko sa

ja tez cos musze z wlosami zrobic nie wiem troszke bym chciala takie dlugie miec ale z drugiej strony dobijaja mnie (i tak chodze prawie caly czas w zwiazanych) moze jakiejs lekkosci im nadac bo mam grube bardzo no grube ;) wlosy i sztywne jak druty moze cos pocieniowac troszke..........mysle...........ostatnio masznka do golenia przody sobie sama pocieniowalam :-p

kolorowa_kredka;939982a lila tez kiedys sie zastanawilam czemu jej nie ma ostanio byla przed ur karola czyli wszystkimi swietymi.................pomyslalam ze moze albo odcieli jej neta bo nie zaplacili ;) albo nas sprawdza ;) czy sie o nia martwimy :elvis: ..........bo mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo[/quote pisze:
hihiiii Kredzia :-) ;-) debesciaro jedna

neciora mam
rachunki teraz JA pilnuje i wszystko jest placone na bierząco tagze neta napewno mi nie odetna hihiiiii

dzis juz dwie godziny prasowałam i mam juz z głowy
teraz tylko podłogi mi zostały
ale dzis mam chyba lepszy humorek to z wami posiedze:-)

to odchudzanie ma ten minus ze działa na moją psyche jakos dołująco

ogolnie ja sie ciesze ze chudne,ze sie zmotywowałam chociaz w zasadzie motywacji zadnej nie mam.....jedyne o czym mysle to to ze chce byc zdrowa,ale nie zeby np. ubrac sie w jakies ciuchy w mniejszym rozmiarze to nie.....nie to mną kieruje....tylko zdrowie

kolana mi nawalają....znowu wróciło mi to co mialam w 04 roku....czyli kłania sie laseroterapia i bardzo drogie leczenie:baffled: jak mi to ortopeda tłumaczyła
ze np kolano ma politure(mialam sobie tak wyobrazic jak mi tłumaczyła) a moje jej nie ma i przez to mi skacze przy zginaniu i boli

no i powrociło
bardzo mnie bola kolana:zawstydzona/y: :-( :-(
ale do lekarza nie pojde bo te leki tyle kasiurki.....
mam nadzieje ze jakos minie samo

no i kregosłup...neurolog sie kłania.....

no i jakos przez to mam smuteczki i to tez sprawiało ze nie pisałam te pare dni
jakies dołki mam:-( ktorych nie lubie jak mnie nawiedzaja :no:

lila :elvis: gratulacje dietki tego ze stwierdzasz ze dojrzalas ...............nauka i inne spojrzenie na niektore sprawy !!
kurcze ja jakos tez taka do dupy jestem ostatnio siadam czasami ale jakos tak nie klei mi sie nic i nie wiem co mam komu pisac tzn wiem ale jkaos nie moe nic napisac eh..........

moze to ze dostalam dzis @ i moje napiecie przed nia, 2 dni czacha mi pekala i do slodkiego ciagnelo mnie potwornie normalnei stalo ciastko na stole i tak kilka razy co rpzechodzilam to normalnie podchodzilam do niego i odchodzilam jak jakas maniaczka ale sie powstrzymalam w koncu 3 dni sie katowalam dzis na szczescie zjedli ale sa inne bo tu bez slodkiego ani rusz a pozneij sie dziwia ze grubi ze wyglada jakby w 9 miesiacu ciazy byla (tesciowa) no ale ja sie nie dalam temu panetonowi ;) bo wiem ze jak bym kawalek zjadla to bym wpieprzyla jak swinia pozniej duzo wiecej !

no ok wieszam pranko i mykam

martus siwietnie ze nie jest tak zle z ta praca S :tak:

aniu wytrwania w nauce psiaka niewycia

elficzku na twoje dolinki :elvis::elvis:

no i nie wiem komu jeszcze co chialam.......................

spadam

jeszcze doluje mnie to ze tesciowa caly dzien w domu tz tydzien bo ma nocki !!!!! nmasakra !!!!!!!! gery ma teraz na 2 zmiane wiec za tydzien ona 2 a on pierwsza i niezgrani znowu ehhh czekam na czas az im sie przestawi cos i beda mieli znowu oboje na 2 zmiane !!!!!!!!!1

reklama
Do góry