reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
jestNo chyba, ze przyjaznisz sie z gejem
Aniu sz ja nie moge cos oddac glosu na ciebie, bo mnie nie chce zalogowac. Jest na to jakis sposob?
wejdz poprostu na głowna strone www.babyboom.pl i tam na strone konkursu i zaglosuj
a ja spadam do okulisty ratowac oko
hanti
Lipcowe Mamy '05
No chyba, ze przyjaznisz sie z gejem
Aniu sz ja nie moge cos oddac glosu na ciebie, bo mnie nie chce zalogowac. Jest na to jakis sposob?
witaj Martuś
ja też wczoraj miałam z tym problem i weszłam
ze strony głównej bb na konkurs
i w ten oto sposób udało mi się zagłosować
hanti
Lipcowe Mamy '05
wow, wytrzymał minutę ...a ma byc 8 godzin...
Aniu współczuję wyjącego psa,
nie chcę Cie straszyć,ale u nas niestety
takie wycie skończyło się oddaniem czworonoga
z krwawiącym sercem to zrobiłam,
a jedyną pocieszką był fakt,
że mój ukochany pies poszedł do moich rodziców
takie to małe,a wyło,że 19 rodzin miało go dość
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Elfiko, Kasiu dzieki za pomoc, glos oddany
Kredzi ciagle zapominam napisac, ze ja rowniez nie uzywalam kosmetykow z Lidla
I co jest tu ktos?
Przeczytalam, ze Kornelek jest wybredny i ma swoje ulubione jedzonka.
Alek tez nei jest latwy do jedzenia. ma swoje humorki i swoje pomysly na jedzenie. Pisalam kiedys, ze chleba niet. Potem mial 3 dni, ze jadl chlebek bardzo chetnie, po 3 dnia znowu posucha chlebowa na jakis miesiac albo wiecej. Dwa dni temu na kolacje zjadl kromke z pasztetem a dzisiaj na sniadanko po musli jeszce pol kromeczki z maselkiem, wedlinka i serem zoltym.
Generalnie wszystko chce jwesc SAM! Piciu tez sam i to z filzanki wiec musze zawsze byc w pogotowiu. Pijemy jednak po posilku. Jedzenie wyglada tak, ze ja jedna lyzeczka, badz widelcem jemu a on druga sobie. Strasznie lubi jak mu sie na widelec nabija albo jak ja mu cos dam nabitego. Serko-jogurciki u nas tez sa najsmaczniejsze. Dodatkowo ostatnio powodzeniem cieszy sie brukselka (moze dlatego, ze ma wyglad pilki ) Ja nie chce zebym ja mu dawala cos tylko on absolutnei SAM, to wtedy zaciska usta i wystawia jezyczek tak na 3 milimetry. Koniec, wtedy mu nie wcisne
Kredzi ciagle zapominam napisac, ze ja rowniez nie uzywalam kosmetykow z Lidla
I co jest tu ktos?
Przeczytalam, ze Kornelek jest wybredny i ma swoje ulubione jedzonka.
Alek tez nei jest latwy do jedzenia. ma swoje humorki i swoje pomysly na jedzenie. Pisalam kiedys, ze chleba niet. Potem mial 3 dni, ze jadl chlebek bardzo chetnie, po 3 dnia znowu posucha chlebowa na jakis miesiac albo wiecej. Dwa dni temu na kolacje zjadl kromke z pasztetem a dzisiaj na sniadanko po musli jeszce pol kromeczki z maselkiem, wedlinka i serem zoltym.
Generalnie wszystko chce jwesc SAM! Piciu tez sam i to z filzanki wiec musze zawsze byc w pogotowiu. Pijemy jednak po posilku. Jedzenie wyglada tak, ze ja jedna lyzeczka, badz widelcem jemu a on druga sobie. Strasznie lubi jak mu sie na widelec nabija albo jak ja mu cos dam nabitego. Serko-jogurciki u nas tez sa najsmaczniejsze. Dodatkowo ostatnio powodzeniem cieszy sie brukselka (moze dlatego, ze ma wyglad pilki ) Ja nie chce zebym ja mu dawala cos tylko on absolutnei SAM, to wtedy zaciska usta i wystawia jezyczek tak na 3 milimetry. Koniec, wtedy mu nie wcisne
reklama