Mi w szpitalu polozne i to wszystkie jak jeden maz poradzily kupic taki specjalny olejek o nazwie DEMETER, w sumie one to kaza kupic go i smarowac od samego poczatku zanim jeszcze pojawia sie jakiekolwiek problemy z sutkami. Nie wiem tylko dziewczyny czy go znajdziecie w aptekach w polsce, ale mozecie popytac. Ja to tylko raz uzylam tego olejku tak profilaktycznie bo do tej pory nic zlego nie dzialo sie z moimi sutkami, bola mnie tylko ale skora jest ok, no i jeszcze tylko wczoraj porobily mi sie male siniaki bo moje kochane malenstwo przez calutki dzien bylo przy piersi.
Nie wiem co sie dzieje z Rayyanem, juz od kilku dni budzi sie okolo 4 rano, przezy sie troszke, troszke steka, i tak do poludnia, ja oczywiscie nie spie razem z nim. Kolki nie ma, jesc tez nie chce, bo tylko possie troszke i wypluwa piers, poprostu nie wiem co mu jest.
Nie wiem co sie dzieje z Rayyanem, juz od kilku dni budzi sie okolo 4 rano, przezy sie troszke, troszke steka, i tak do poludnia, ja oczywiscie nie spie razem z nim. Kolki nie ma, jesc tez nie chce, bo tylko possie troszke i wypluwa piers, poprostu nie wiem co mu jest.