reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

U nas wszystko jest w porządku.
Iga rośnie jak na drożdzach strasznie rozrabia i robi się coraz bardziej uparta ale jak się przytula to normalnie można się rozpłynąć.

Coraz lepiej mówi i już można się z nią prawie dogadać.

reklama
Maluch padl..........wkoncu w swoim lozeczku i w swoim domku!!!!

a ja jestem wykonczona psychicznie i fizycznie tym szpitalem.......az mi sie nie chce isc do pracy...........dobrze ze jutro mam wolne!!!

nianiula swietny romantycznt wieczor, u Nas tak samo............siedzimy z piwskiem przy kompach..........ahhh jak miło.......

reklama
szukam bo :
1. mam wkurf totalny na ten burdel
2. chce pracować w branży FMCG

Jak usypianie ?:cool2:

U mnie git. Zasnął w 5 min :cool:

Ale jazda siedzimy z łosiem nakanapie,pijemy browary, jemy paluszki i oboje szukamy roboty ( na dwa laptopy hehehe ) i ryjemy ze smiechu z naszego romantycznego wieczoru hihihihi:-D :-D :-D

hi hi hi u nas też podobne klimaty, pijemy browarki i rozmawiamy o pracy łosia tzn. szykujemy się na poważną rozmowę która go jutro czeka, mam stresa :-p :-p , mam nadzieję, że wszystko pójdzie po jego myśli :tak: :tak: :tak: :tak:

z zasypianiem u nas w miarę ok, ale nadal jesteśmy z Darcią w pokoju, bo biedactwo jest chore i nie chcę aby się męczyła i płakała, bo i tak ma już gile po pas:-( :-( :sick:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry