reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej :) Czy Was tez dobija jesienny klimat? W ostatnie dni jest bardzo ciemno i mam juz dosyć. A przed nami jeszcze pol jesieni, zima cala, brrrrrrrb :-(

Nianiu, intryguje mnie zdjęcie Maksia w avatoorku. Jest takie... tajemniczo-kosmiczne :rofl2: Co ono przedstawia? Oprócz Maksia, oczywista :tak:

Gazelka to zdjecie Maksa kiedy miał dwa miesiace. Leżał sobie a mój brak mu zrobił to zdjecie,przekrecił i obrobił i wyglada jakby Maks był w brzuszku w wodach półodwych. Zaraz znajde link do jego strony z tymi fotkami.
Ale wklejam na zwierzakach ;-)

AniuSz.cieszę się,że czujesz się dobrze!!!! Nie wiem nadal co ci napisac, bo w zasadzie wszytkie moje słowa w obliczu tego wydarzenia są jakieś takie nieakuratne.........Dla Was :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

też jestem ciekawa,co tam u Kredzi:confused: :confused: :confused: :confused:

miałam nadzieję,że chociaż wieczorkiem zajrzy
i nam napisze,co i jak z Tymem,
a tu cisza:-( :-( :-(

reklama
Do góry