reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
gazelka kochana dzieki za dzisiejszy telefon............pozdrowienia przekazane, R pozdrawia Wasza trojeczke!!!!!!:elvis::elvis::elvis:

a co do tej dziewczyny............straszne, pomyslec ze za pare lat nasze dzieciaki tez beda chodzily do szkoly i niedaj Boze jesli znajda sie po jednej jak i po drugiej stronie tegoi zdarzenia.........
a co do pomyslu pana Ministra.............jestem przeciw
juz jeden taki był co chcial izolowac w gettach ludzi............i kazdy wie jak sie to skonczylo!!!!!!!

Maluch padl..........wkoncu w swoim lozeczku i w swoim domku!!!!

a ja jestem wykonczona psychicznie i fizycznie tym szpitalem.......az mi sie nie chce isc do pracy...........dobrze ze jutro mam wolne!!!

nianiula swietny romantycznt wieczor, u Nas tak samo............siedzimy z piwskiem przy kompach..........ahhh jak miło.......

hehehe Joasiu pozdro dla Twojego łosia od mojego łosia, ryje sie jak mu mówie co robicie heheh

mnie się te linki od Gazelki nie otwierają:-( :no: :no: :no:

a sprawa bardzo mnie poruszyła,
bo przecież ja mam córkę,
a to co dzisiaj dzieje się w szkole
i to w klasie Damiana jest czasem nie do pomyślenia,
chociaż do takiej tragedi jeszcze nie doszło:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

hi hi hi u nas też podobne klimaty, pijemy browarki i rozmawiamy o pracy łosia tzn. szykujemy się na poważną rozmowę która go jutro czeka, mam stresa :-p :-p , mam nadzieję, że wszystko pójdzie po jego myśli :tak: :tak: :tak: :tak:

z zasypianiem u nas w miarę ok, ale nadal jesteśmy z Darcią w pokoju, bo biedactwo jest chore i nie chcę aby się męczyła i płakała, bo i tak ma już gile po pas:-( :-( :sick:

My tez jestesmy z Maksem prawie do końca wiec nie peniaj solidaryzuje się z Wam :elvis:
O kurde to pozycz twojemu łosiowi powodzenia jutro:tak: wiem co czujecie bo mój łóś tez ostatnio szedł :-) no i daj znac jakby co ;-)

heheheheh pozdrow Majkela:baffled::baffled: od Nas.............qrcze własnie sobie przypomnałam jakto było fajosko w 4 plus 2 chłopakow lipcowych...........
trzeba to powtorzyc koniecznie...........

łoś mówi żebyscie przyjeżdzali kiedy chcecie:-) cytuje "zrobimy flaszkę" hihihihih

wiesz,ze nasze drzwi stoją dla Was zawsze otworem:tak:

reklama
Do góry