reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

U nas wszystko jest w porządku.
Iga rośnie jak na drożdzach strasznie rozrabia i robi się coraz bardziej uparta ale jak się przytula to normalnie można się rozpłynąć.

Coraz lepiej mówi i już można się z nią prawie dogadać.

reklama
Maluch padl..........wkoncu w swoim lozeczku i w swoim domku!!!!

a ja jestem wykonczona psychicznie i fizycznie tym szpitalem.......az mi sie nie chce isc do pracy...........dobrze ze jutro mam wolne!!!

nianiula swietny romantycznt wieczor, u Nas tak samo............siedzimy z piwskiem przy kompach..........ahhh jak miło.......

reklama
szukam bo :
1. mam wkurf totalny na ten burdel
2. chce pracować w branży FMCG

Jak usypianie ?:cool2:

U mnie git. Zasnął w 5 min :cool:

Ale jazda siedzimy z łosiem nakanapie,pijemy browary, jemy paluszki i oboje szukamy roboty ( na dwa laptopy hehehe ) i ryjemy ze smiechu z naszego romantycznego wieczoru hihihihi:-D :-D :-D

hi hi hi u nas też podobne klimaty, pijemy browarki i rozmawiamy o pracy łosia tzn. szykujemy się na poważną rozmowę która go jutro czeka, mam stresa :-p :-p , mam nadzieję, że wszystko pójdzie po jego myśli :tak: :tak: :tak: :tak:

z zasypianiem u nas w miarę ok, ale nadal jesteśmy z Darcią w pokoju, bo biedactwo jest chore i nie chcę aby się męczyła i płakała, bo i tak ma już gile po pas:-( :-( :sick:

Do góry