reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

witam wieczorkiem!!!

jak uspie Kubula to postaram sie troszke posiedziec.......

aniusz kochana trzymaj sie.............przesyłam caluski-elviski :elvis::elvis::elvis:

aaaaa babeczki byłam o 20 z Kuba na sastrzyku i jak Go ubierałam zauwazyłam ze ma czerwone plamki na brzuszku.........tak jak sobie myslalam, Kuba miał trzydniowke........dokladnie po trzech dniach od drgawek goraczkowych wystapila wysypka.........lekarz potwierdzil moja diagnoze......

uffff............dobrze wiedziec co sie działo mojemu dziecku........:cool2::cool2:

reklama
Cześć babulki

To ja frida chyba mnie już nie pamiętacie.

mam nadzieję że teraz wróciłam na dłużej.

Trochę sobie poczytam ostatnie tematy i napisze coś o nas.

Buziaczki

Heloł z wieczorka!

Przede wszystkim przychodzę z buziaczkami i elwiskami dla kochaniutkie *Ani*. Cudownie, że R był z Tobą. Teraz trzeba tylko tulić, tulić i przeczekać smuteczki. Aniołeczek już w niebie. :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Cześć babulki

To ja frida chyba mnie już nie pamiętacie.

mam nadzieję że teraz wróciłam na dłużej.

Trochę sobie poczytam ostatnie tematy i napisze coś o nas.

Buziaczki

witaj Friduś:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
pisz,pisz co tam u Was:tak: :tak: :tak:

pamiętamy Cię jeszcze:-)

i koniecznie wklej nam zdjęcia Igusi;-)

aaaaa babeczki byłam o 20 z Kuba na sastrzyku i jak Go ubierałam zauwazyłam ze ma czerwone plamki na brzuszku.........tak jak sobie myslalam, Kuba miał trzydniowke........dokladnie po trzech dniach od drgawek goraczkowych wystapila wysypka.........lekarz potwierdzil moja diagnoze......

uffff............dobrze wiedziec co sie działo mojemu dziecku........:cool2::cool2:

ufffffffff..................to przynajmniej Joasiu masz teraz pewność,
że taka wstrętna zarazka już Wam nie grozi

wyściskaj Kubusia i ucałuj od ciotki Hanti
(niekoniecznie dzisiaj,bo pewnie juz zaraz bedzie
smacznie spał):elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Hej Fridzia!!! Miło cię znow mieć po tej stronie :tak:

i zmieniając temat.......

Dziewczyny, jestem dzis dobita. Przerazila mnie historia tej dziewczyny 14letniej ktora powiesila sie po tym jak potraktowali Ją koledzy z klasy. Więcej info tutaj:

Matka gimnazjalistki, kt

kurna obcięło mi posta po linku.. a ciąg dalszy był taki:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3703376.html

Po pierwsze zastanawiam się co zrobić z takimi kolesiami. Bo przecież do cholerci pozamykanie wszystkich w pprawczakach do niczego dobrego nie doprowadzi. Wyjdą jeszcze gorsze mendy.

A po drugie gdy pomyśle, że ktoś zrobilby coś takiego mojemu dziecku, nie wiedziałabym co zrobić. No bo jak pomóc tak ukrzywdzonemu dziecku? Szybko do psychiatry czy wystarczy rozmawiać i tulić, tulić, tulić? :-(

Juz sie nawet z R poklocilam na ten temat, bo On uważa, że takie typy tzeba zamykać w tych ośrodkach wychowawczych ktore ostatnio wymyslil Giertych. No i co dalej? Hodować takie monstra w zamknięciu i potem wypuszczać żeby jeszcze bardziej szkodzi?

Zdruzgotało mną to wszystko :no: :no: :no:

Idę czytać i spać. Dobranoc.

Hej :) Czy Was tez dobija jesienny klimat? W ostatnie dni jest bardzo ciemno i mam juz dosyć. A przed nami jeszcze pol jesieni, zima cala, brrrrrrrb :-(

:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: Gazelko,
ja też dziś stwierdziłam,że jestem jakaś taka nijaka,
ale na mnie jeszcze bardziej deprymująco działa fakt,
że za parę dni jest ŚWIĘTO ZMARŁYCH
OD DZIECKA ODCZUWAM WIELKIE PRZYGNEBIENIE
W TYM DNIU :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

reklama
pracy????????:eek:
mnie chyba też niebawem będzie to czekac :sick: :nerd:

szukam bo :
1. mam wkurf totalny na ten burdel
2. chce pracować w branży FMCG

Jak usypianie ?:cool2:

U mnie git. Zasnął w 5 min :cool:

Ale jazda siedzimy z łosiem nakanapie,pijemy browary, jemy paluszki i oboje szukamy roboty ( na dwa laptopy hehehe ) i ryjemy ze smiechu z naszego romantycznego wieczoru hihihihi:-D :-D :-D

Do góry