reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dobra spadam na mój ulubiony wtorkowy wieczór z TVN.
Do jutra rana.Melduje się o 8 z kawą... w nowych wypasionych kozakach ttralalalallalallalallalala:rofl2:

I LOVE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. chyba się upiłam :szok: ;-) :rolleyes: :unsure: :oo2: :surprised: :huh: :rofl:

houk

reklama
Z tematów lżejszych : u nas zapadła dziś decyzja JEZIEMY NA SYLWESTRA DO PRAGI :-p :-) :cool: :rofl2: :biggrin2: :ninja: :yes: :rofl:
Gazelka z Dianą i Kubą :-) :tak:

Nie musze mówić jak się cieszę..taralalalalaaaa
Niania, ja pierwsze słyszę!!! Co wyście z Dianką wykombinowały??? :szok: :szok: :szok: Tak tak, pewnie była udana imprezka w weekend. Jutro z koleżanką będę musiała pogadać :cool2:

Nianiu fajnie mieć dobre pomysły(czarne kozaczki)
i chojnego łosia(brązowe kazaczki)......hihihihihihi

czekamy na prezentację super wypasionych kozaczków,
może być na zgrabnych nóżkach...........hahahhaah

Witajcie, bylam tu wczoraj nawet napisalam posta i wcielo go przy wysylaniu, bo... net mi wywaliło:wściekła/y:
Zaczynam wiec od strony wczorajszej i tak pisalam do
Asi. Napisz koniecznie jak tam Kubuś i kiedy do domku wracacie, oraz to skad taka goraczka się przyplatała?? jeszcze ciekawi mnie dlaczego lekarz nei chcial wspolpracowac?? Moze wydawalo mu sie , ze za duzo wiesz?
Dla Kubulka buziaczki, moze juz jest wdomku,a ja jeszce nei doczytalam:zawstydzona/y:

Kate, tak w ramach pociechy chialam Ci napisać, ze usuwanie pęcherzyka to naprawdę zabieg nieskomplkowany i niegrozny i masa ludzi ma z nim do czynienia. kochana myslę, że z samopoczuciem po nei powinno być tak zle o ile zrobia ci zabieg metoda laparoskopową (wiesz moze?) nie ma wtedy duzej blizny a jedynie kilka dziurek, ktore szybciutko sie zablizniaja i tym samym nie daja takich dolegliwości bolowych jak spora rana na brzuchu. dieta to masz racje restrykcyjna po zabiegu a potem trzeba bedzie zdaje się pilnować, zeby winka nie pić i cieżkostrawnych potraw nei jesć;-)
Życze jak najszybszego powrotu do zdrowia!! Teraz wypoczywaj ile mozesz:tak:

Asi gratuluje sukcesow w usypianiu Draci i ciekawa jestem jak kolejne spania.

Alce chce napisac, ze my ocieplenie w butkach zimowych napewno mamy sztuczne, ale myslę , ze to nei takie ważne, bo np spimy pod kołdra z wkładem poliestrowym i wcale sie nei pocimy, a wrecz takowa jest lepsza dla alergików niz pierzynka:-p

koleznake Elen dir witam i ja bardzo serdecznie. ni eprzejmuj sie nadrabianiem tylko czytaj na bieżąco a to bedzie twój duzy sukces:cool2:

Ani.g duuuzo zdrowka i siły, zagladaj częściej, ale i tak ci zazdroszcze, ze jestes ze wszystkim na bieżąco:-p ;-)

Aniu kochana teraz doczytałam Twojego posta:-( :-( :-( :-( jest mi starsznie przykro kochana. Boże mój drogi... Trzymaj się dzielnie!!! Myślalam o Tobie wlasnie wczoraj. Życzę duuuzo siły i wierzę,że ukojenie przyjdzie. Ściskam Cie kochana mocno.
Strasznie mi smutno:sad:

No jezscze 4 min do na wspólnej wiec szybciutko napisze.
Zdradzę teraz zakońzenie Magdy m więc jak ktoś nie chce czytać , to niech to ominie. A wiec Magda M w ostatnimodcinku.....................

stanie na ślubnym kobiercu z Piotrem hihihihi

skąd wiem? Nie pytajcie. Wie się :tak: :-D :-)
hihi;-);-);-);-) nie wiem czy to owo tajemne źródło, ale ja przypadkiem znalazłam to:
"Magda M.": Cztery �luby na zako�czenie serialu - Film - filmy, aktorzy, zapowiedzi i kina - WP.PL

reklama
ja tylko tak na sekunde...........................

mysle o ani i chcialabym jakos ci kochana pomoc.................:elvis:

a u nas dzis o maly wlos nie bylo tragedi ! ja juz ja widzialam...................chyba naprawde mamy u nas na lipcowkach jakas zla aure..........

kochane zdrowka dla naszych chorowitkow ! buziaczki !

odezwe sie .................................:elvis:

Do góry