reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Niania, ja pierwsze słyszę!!! Co wyście z Dianką wykombinowały??? Tak tak, pewnie była udana imprezka w weekend. Jutro z koleżanką będę musiała pogadaćZ tematów lżejszych : u nas zapadła dziś decyzja JEZIEMY NA SYLWESTRA DO PRAGI :-) :ninja:
Gazelka z Dianą i Kubą :-)
Nie musze mówić jak się cieszę..taralalalalaaaa
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Witajcie, bylam tu wczoraj nawet napisalam posta i wcielo go przy wysylaniu, bo... net mi wywaliło
Zaczynam wiec od strony wczorajszej i tak pisalam do
Asi. Napisz koniecznie jak tam Kubuś i kiedy do domku wracacie, oraz to skad taka goraczka się przyplatała?? jeszcze ciekawi mnie dlaczego lekarz nei chcial wspolpracowac?? Moze wydawalo mu sie , ze za duzo wiesz?
Dla Kubulka buziaczki, moze juz jest wdomku,a ja jeszce nei doczytalam
Kate, tak w ramach pociechy chialam Ci napisać, ze usuwanie pęcherzyka to naprawdę zabieg nieskomplkowany i niegrozny i masa ludzi ma z nim do czynienia. kochana myslę, że z samopoczuciem po nei powinno być tak zle o ile zrobia ci zabieg metoda laparoskopową (wiesz moze?) nie ma wtedy duzej blizny a jedynie kilka dziurek, ktore szybciutko sie zablizniaja i tym samym nie daja takich dolegliwości bolowych jak spora rana na brzuchu. dieta to masz racje restrykcyjna po zabiegu a potem trzeba bedzie zdaje się pilnować, zeby winka nie pić i cieżkostrawnych potraw nei jesć;-)
Życze jak najszybszego powrotu do zdrowia!! Teraz wypoczywaj ile mozesz
Zaczynam wiec od strony wczorajszej i tak pisalam do
Asi. Napisz koniecznie jak tam Kubuś i kiedy do domku wracacie, oraz to skad taka goraczka się przyplatała?? jeszcze ciekawi mnie dlaczego lekarz nei chcial wspolpracowac?? Moze wydawalo mu sie , ze za duzo wiesz?
Dla Kubulka buziaczki, moze juz jest wdomku,a ja jeszce nei doczytalam
Kate, tak w ramach pociechy chialam Ci napisać, ze usuwanie pęcherzyka to naprawdę zabieg nieskomplkowany i niegrozny i masa ludzi ma z nim do czynienia. kochana myslę, że z samopoczuciem po nei powinno być tak zle o ile zrobia ci zabieg metoda laparoskopową (wiesz moze?) nie ma wtedy duzej blizny a jedynie kilka dziurek, ktore szybciutko sie zablizniaja i tym samym nie daja takich dolegliwości bolowych jak spora rana na brzuchu. dieta to masz racje restrykcyjna po zabiegu a potem trzeba bedzie zdaje się pilnować, zeby winka nie pić i cieżkostrawnych potraw nei jesć;-)
Życze jak najszybszego powrotu do zdrowia!! Teraz wypoczywaj ile mozesz
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Asi gratuluje sukcesow w usypianiu Draci i ciekawa jestem jak kolejne spania.
Alce chce napisac, ze my ocieplenie w butkach zimowych napewno mamy sztuczne, ale myslę , ze to nei takie ważne, bo np spimy pod kołdra z wkładem poliestrowym i wcale sie nei pocimy, a wrecz takowa jest lepsza dla alergików niz pierzynka
koleznake Elen dir witam i ja bardzo serdecznie. ni eprzejmuj sie nadrabianiem tylko czytaj na bieżąco a to bedzie twój duzy sukces
Ani.g duuuzo zdrowka i siły, zagladaj częściej, ale i tak ci zazdroszcze, ze jestes ze wszystkim na bieżąco ;-)
Alce chce napisac, ze my ocieplenie w butkach zimowych napewno mamy sztuczne, ale myslę , ze to nei takie ważne, bo np spimy pod kołdra z wkładem poliestrowym i wcale sie nei pocimy, a wrecz takowa jest lepsza dla alergików niz pierzynka
koleznake Elen dir witam i ja bardzo serdecznie. ni eprzejmuj sie nadrabianiem tylko czytaj na bieżąco a to bedzie twój duzy sukces
Ani.g duuuzo zdrowka i siły, zagladaj częściej, ale i tak ci zazdroszcze, ze jestes ze wszystkim na bieżąco ;-)
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Aniu kochana teraz doczytałam Twojego posta:-( :-( :-( :-( jest mi starsznie przykro kochana. Boże mój drogi... Trzymaj się dzielnie!!! Myślalam o Tobie wlasnie wczoraj. Życzę duuuzo siły i wierzę,że ukojenie przyjdzie. Ściskam Cie kochana mocno.
Strasznie mi smutno
Strasznie mi smutno
hihi;-);-);-);-) nie wiem czy to owo tajemne źródło, ale ja przypadkiem znalazłam to:No jezscze 4 min do na wspólnej wiec szybciutko napisze.
Zdradzę teraz zakońzenie Magdy m więc jak ktoś nie chce czytać , to niech to ominie. A wiec Magda M w ostatnimodcinku.....................
stanie na ślubnym kobiercu z Piotrem hihihihi
skąd wiem? Nie pytajcie. Wie się :-)
"Magda M.": Cztery �luby na zako�czenie serialu - Film - filmy, aktorzy, zapowiedzi i kina - WP.PL
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ja tylko tak na sekunde...........................
mysle o ani i chcialabym jakos ci kochana pomoc.................
a u nas dzis o maly wlos nie bylo tragedi ! ja juz ja widzialam...................chyba naprawde mamy u nas na lipcowkach jakas zla aure..........
kochane zdrowka dla naszych chorowitkow ! buziaczki !
odezwe sie .................................
mysle o ani i chcialabym jakos ci kochana pomoc.................
a u nas dzis o maly wlos nie bylo tragedi ! ja juz ja widzialam...................chyba naprawde mamy u nas na lipcowkach jakas zla aure..........
kochane zdrowka dla naszych chorowitkow ! buziaczki !
odezwe sie .................................