reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dobra spadam na mój ulubiony wtorkowy wieczór z TVN.
Do jutra rana.Melduje się o 8 z kawą... w nowych wypasionych kozakach ttralalalallalallalallalala:rofl2:

I LOVE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. chyba się upiłam :szok: ;-) :rolleyes: :unsure: :oo2: :surprised: :huh: :rofl:

houk

reklama
Z tematów lżejszych : u nas zapadła dziś decyzja JEZIEMY NA SYLWESTRA DO PRAGI :-p :-) :cool: :rofl2: :biggrin2: :ninja: :yes: :rofl:
Gazelka z Dianą i Kubą :-) :tak:

Nie musze mówić jak się cieszę..taralalalalaaaa
Niania, ja pierwsze słyszę!!! Co wyście z Dianką wykombinowały??? :szok: :szok: :szok: Tak tak, pewnie była udana imprezka w weekend. Jutro z koleżanką będę musiała pogadać :cool2:

Nianiu fajnie mieć dobre pomysły(czarne kozaczki)
i chojnego łosia(brązowe kazaczki)......hihihihihihi

czekamy na prezentację super wypasionych kozaczków,
może być na zgrabnych nóżkach...........hahahhaah

Witajcie, bylam tu wczoraj nawet napisalam posta i wcielo go przy wysylaniu, bo... net mi wywaliło:wściekła/y:
Zaczynam wiec od strony wczorajszej i tak pisalam do
Asi. Napisz koniecznie jak tam Kubuś i kiedy do domku wracacie, oraz to skad taka goraczka się przyplatała?? jeszcze ciekawi mnie dlaczego lekarz nei chcial wspolpracowac?? Moze wydawalo mu sie , ze za duzo wiesz?
Dla Kubulka buziaczki, moze juz jest wdomku,a ja jeszce nei doczytalam:zawstydzona/y:

Kate, tak w ramach pociechy chialam Ci napisać, ze usuwanie pęcherzyka to naprawdę zabieg nieskomplkowany i niegrozny i masa ludzi ma z nim do czynienia. kochana myslę, że z samopoczuciem po nei powinno być tak zle o ile zrobia ci zabieg metoda laparoskopową (wiesz moze?) nie ma wtedy duzej blizny a jedynie kilka dziurek, ktore szybciutko sie zablizniaja i tym samym nie daja takich dolegliwości bolowych jak spora rana na brzuchu. dieta to masz racje restrykcyjna po zabiegu a potem trzeba bedzie zdaje się pilnować, zeby winka nie pić i cieżkostrawnych potraw nei jesć;-)
Życze jak najszybszego powrotu do zdrowia!! Teraz wypoczywaj ile mozesz:tak:

Asi gratuluje sukcesow w usypianiu Draci i ciekawa jestem jak kolejne spania.

Alce chce napisac, ze my ocieplenie w butkach zimowych napewno mamy sztuczne, ale myslę , ze to nei takie ważne, bo np spimy pod kołdra z wkładem poliestrowym i wcale sie nei pocimy, a wrecz takowa jest lepsza dla alergików niz pierzynka:-p

koleznake Elen dir witam i ja bardzo serdecznie. ni eprzejmuj sie nadrabianiem tylko czytaj na bieżąco a to bedzie twój duzy sukces:cool2:

Ani.g duuuzo zdrowka i siły, zagladaj częściej, ale i tak ci zazdroszcze, ze jestes ze wszystkim na bieżąco:-p ;-)

Aniu kochana teraz doczytałam Twojego posta:-( :-( :-( :-( jest mi starsznie przykro kochana. Boże mój drogi... Trzymaj się dzielnie!!! Myślalam o Tobie wlasnie wczoraj. Życzę duuuzo siły i wierzę,że ukojenie przyjdzie. Ściskam Cie kochana mocno.
Strasznie mi smutno:sad:

No jezscze 4 min do na wspólnej wiec szybciutko napisze.
Zdradzę teraz zakońzenie Magdy m więc jak ktoś nie chce czytać , to niech to ominie. A wiec Magda M w ostatnimodcinku.....................

stanie na ślubnym kobiercu z Piotrem hihihihi

skąd wiem? Nie pytajcie. Wie się :tak: :-D :-)
hihi;-);-);-);-) nie wiem czy to owo tajemne źródło, ale ja przypadkiem znalazłam to:
"Magda M.": Cztery �luby na zako�czenie serialu - Film - filmy, aktorzy, zapowiedzi i kina - WP.PL

reklama
ja tylko tak na sekunde...........................

mysle o ani i chcialabym jakos ci kochana pomoc.................:elvis:

a u nas dzis o maly wlos nie bylo tragedi ! ja juz ja widzialam...................chyba naprawde mamy u nas na lipcowkach jakas zla aure..........

kochane zdrowka dla naszych chorowitkow ! buziaczki !

odezwe sie .................................:elvis:

Do góry