reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Asi gratuluje sukcesow w usypianiu Draci i ciekawa jestem jak kolejne spania.

:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ALE MI WSTYD !!
Mój egoizm wczoraj zwyciężył :cool2: :cool2: :-p , Daria przeważnie już śpi przed 20-tą więc mam wieczór dla siebie, ale wczoraj nie chciało jej się spac, zaczęły się seriale :-p i wysłałam łosia aby posiedział przy łóżeczku, Daria zasnęła, a ja miałam ogromne wyrzuty sumienia, że zamiast zostawic Darię samą w pokoju poszłam na łatwiznę, bo nie chciałam słuchac jej płaczu:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: .
Dziś obiecuję poprawę :elvis: :elvis: :elvis: :tak: :tak: :tak:

reklama
no nie chyba sie załamie :eek:
był nocnik i nic wiec ubrałam pampersa i po chwili kupa :dry:
no ok ale potem słysze stęka wiec na nocnik i ... nic
wiec ubrałam pampersa i........ KUPA!! :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :baffled: :sick:

czesc kochane

ja mykam do miasta
do biura pogadac o mieszkaniu (wszystko na watku dla budujacych sie) i Karolkowi sniadanko zaniesc bo chlopak zapomniał wziasc :-)
jaka kochana jestem nie ? :-D

migło mi cos o rteci
te kulki na bank to rtec i lepiej isc do lekarza bo to straszna trucizna
oki mykam

buziaki

spytam sie tutaj bo tu czesciej zagladacie

ktore wybrac pietro?
ja mysle o ostatnim czyli drugim
bo tu gdzie wynajmujemy mam pecha na sasiadow nad nami
uwierzcie nie ma dnia od trzech miesiecy aby wiertarka nie chodziła :baffled:
a raz w srodku tygodnia Pani nade mna o 1 w nocy kotlety trzaskała :-D :szok:

no i tak mysle czy nie lepiej wziasc te ostatnie pietro II czy np. parter bo jak bedziemy glosno tuptac czy cos to pod nami nikt nie bedzie cierpaiał :-D

jak myslicie? ktore lepsze pieterko?

reklama
Do góry