reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc babeczki, ja na momencik...............przelotem miedzy domem a szpitalem.....

gadałam dzisiaj z elfikiem, powiedziała mi o Ani..........:-:)-(
aneczko nic teraz nie umiem napisac........poza tym, ze mysle o Was, caluje Ciebie i Twoja rodzinke.......

a u Nas bez zmian, Kuba dalej szaleje, wcale nie wyglada na chorego!!!!
wczoraj miał jeszcze temperature...........jak wychodziłam dzisiaj to miał 37 stopni, mam nadzieje, ze nie urosła............bo jak tam to siedzimy dalej w szpitalu.......

martwie sie troche tymi drgawkami, moga sie zdazyc przy kolejnej goraczce...........mam nadzieje, ze sie nie zdarza!!!!!

wszystkim Wam dziekuje za zyczenia zdrowia dla Kuby i wytrwałosci dla mnie!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

a wszystkim mamom, bedacym kiedys ze swoimi dzieciakami w szpitalu chyle czoła.............ja mam juz dosc!!!!!

reklama
Niuńka chciałam Ci napisać,
że bardzo Ci współczuję,
jedno chore dziecko to źle,
ale dwoje to makabra.
Trzymaj się kochana i nie poddawaj złym nastrojom,
my tu wszystkie jesteśmy z Wami myślami
przekazując życzenia DUŻO>DUŻO ZDROWIA:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
A dla Ciebie WIELE ENERGI DO WALKI Z PRZECIWNOŚCIAMI LOSU:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry